ulen EGPRO bi CEMAS olamadýn.. Sendekileri de CEMAS a gömseydim köþeyi duble dönmüþtüm. Köþeyi tek dönecez artýk.
...ORGE CEMAS ASUZU SASA PNSUT NETAS CONSE ODAS...
Girdigim güne okuyorum . Ya. Artýk attým kenera hersene temmettu alýrým satmiyom
SM-A105F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
endeks 2 günde %4 prim yaptý, EGPRO geriye gidiyor. Sikkolar.. !!!
...ORGE CEMAS ASUZU SASA PNSUT NETAS CONSE ODAS...
9.24 alýp da 9.18 basan elin?
SM-A105F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hele þükür hareketlenmeye baþladi.![]()
bu baslikta kimse kalmamis , bi girelim bakalim su kagida; onumuzdeki hafta..![]()
bir cukurdan cikmak istiyorsan yapacagin ilk sey kazmaktan vazgecmektir..
Borsa Ýstanbul, Ege Profil Ticaret ve Sanayi A.Þ. (EGPRO) hissesindeki iþlemleri nedeniyle Tahir Eray Avcý isimli yatýrýmcýya 1 ay süreyle açýða satýþ ve kredili iþlem yasaðý, brüt takas ve internetten emir iletilmesinin kýsýtlanmasý tedbirleri getirildiðini duyurdu.
Kararla ilgili KAP'ta yayýmlanan açýklamada, "Borsa Ýstanbul A.Þ. Piyasalarýnda Uygulanacak Gözetim Tedbirleri Yönergesi'nin 5. maddesi çerçevesinde, Ege Profil Ticaret ve Sanayi A.Þ. (EGPRO) payýnýn piyasasýnda Yönerge'nin 6. maddesinde belirtilen emir ve iþlemleri nedeniyle Tahir Eray AVCI isimli yatýrýmcý hakkýnda Borsamýz Pay Piyasasý'ndaki emir ve iþlemlerine yönelik olarak 11/11/2019 tarihinden itibaren 1 ay süreyle "Açýða Satýþ ve Kredili Ýþlem Yasaðý", "Brüt Takas" ve "Ýnternetten Emir Ýletilmesinin Kýsýtlanmasý" önleyici tedbirleri uygulanacaktýr" ifadeleri yer aldý.
Yer Ýmleri