Ortaklar, bedelsiz konusunda ne düþünüyorsunuz.. Bence çok olumlu olacak.. Bölünmüþü 30 tl olsa benim yeni hedefim 1000 tl olur.. Abarttýn demeyin çok basit hareketler bunlar..Syglr.
Ortaklar, bedelsiz konusunda ne düþünüyorsunuz.. Bence çok olumlu olacak.. Bölünmüþü 30 tl olsa benim yeni hedefim 1000 tl olur.. Abarttýn demeyin çok basit hareketler bunlar..Syglr.
abarttýn..
ben bedelli taraftarýyým..
bedelsiz sað cepten sol cebe atýlan paradýr.Þirkete faydasý yoktur.
kademeler aðýrlaþacak
hissenin hareketleri hantallaþacak
olur olmaz tipler dadanacak
kuþ gibi hafif,ceylan gibi hýzlý hisse ne hale gelecek.
demedi demeyin..
ha teknik olarak yapmak durumunda isen de -ki öyle- mutlaka içine bedelli koy..sevdiklerin alsýn...
saygýlar
Hiç bir kuþu yüzmeye hiç bir balýðý uçmaya zorlayamazsýn..Artýrýlacak sermaye sonrasý þimdiki karlarýn katlanacaðý ve temettü oranýnýn da yükseleceði beklentim var.. 29.yýla giriyorum piyasalarda.. Tek öðrendiðim sabýrla inandýðýn düzgün hisseyi toplamak.. Býrakta abartayým biraz ya..Hayali bile cihana deðer.Syglr.
![]()
Ege Profil temel analizi: https://www.youtube.com/watch?v=kC-SRdVfyZA
Ýstediðiniz kadar hissenin üzerine ölü topraðý atýn.. Bir ateþ bir güç bir enerji var þirkette ve mýzrak çuvala sýðmayacak.. Syglr.
Bedelli Sermaye arttýrýmý sýkýntýda olan, mali rasyolarý bozulmuþ veya bozulmaya yüz tutmuþ yada yatýrýma hazýrlanan þirketler için gerekli. Egpro nun böyle sorunlarý yok, bedelli yapma ihtiyacý da yok.
Bedelsiz hisseler þirket içinde biriken fonlarýn hisedarlarýna daðýtýlmasýdýr. Hisseler gayrýmenkullerdeki tapu karþýlýðý. Ýskan müsadesi alýnmamýþ bir binanýn arsa tapusu ile kat mülkiyetindeki bir tapunun deðeri arasýndaki fark gibi.
Bedelsiz hisseler Ödenmiþ Sermayenin güncelleþtirilmesi oluyor. Aslýnda bedelsiz hisseler piyasada düþük kalmýþ hissenin yeniden deðerlendirilmesine ve yatýrýmcý tarafýndan ilgi duyulmasýna olanak saðlýyor, hisse gündeme geliyor.
Bedelsiz onaylanmýþ hayýrlý olsun.
Ocak sonuna kadar bedelsizleri alýrýz.. Bedelsiz bir þirketin büyüme ataðý baþlangýcý gibidir.. Hisse en dibinde fiyat oluþturur.. Ve yeni hedeflere baþlangýç yapar..Bir çok hissede yaþadým.. Örnek bir hisse bedelsiz bölündü 1.66 ya indi .. Oradan 13 tl ye soluksuz gitti.. Biz nasýl versiyon yaþarýz bilemem ama çok güzel olacaðýný düþünüyorum.. Syglr.
Yer Ýmleri