12 aylýk bilanço yorumlarý nelerdir ve bu nedenle de bir fikir alayým dedim
12 aylýk bilanço yorumlarý nelerdir ve bu nedenle de bir fikir alayým dedim
Bilanço hayýrlý olsun.. güzel bilanço 🇹🇷
Egeprofil 2024 net dönem karý : 885.137.752 TL dir.. Þirkete ve yatýrýmcýlarýna hayýrlý olsun..![]()
Merhaba,
Temettü için henüz alınan bir karar yok sanırım, bu yıl zor bir çok firma temettüyü pas geçiyor bakalım egpro ne yapacak? 0.80 tl ödermi? Ne dersiniz ortaklar
Syg.
SM-A536E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu sene temettü verirse mi acep gibisinden bir þeyler yazmýþ sanýrým, 1 TL ye razýyým bence verebilecek potansiyeli de var ,bilançosu iyi geldi .
Psikoloji iþte.. hepimiz neredeyse 1 TL temettü verir tahmin ediyoruz.. Temettüye çok takýlmayýn.. Býrakýn hissemiz yürüsün.. Ben 1Tl yi cepte görüyorum ama þirkette baþka bir plan var mý bilemeyiz.. Bugünkü hareket çok umut vericiydi.. Hep yazarým ya hangi hissede al sat yaparsanýz yapýn bunu biriktirin.. Syglr.
Endekse raðmen dik durduk.. Anlamýyorum adam dün almýþ bugün %2 için satýyor.. 50 milyonluk alsa anlarým.. Çok küçük hesaplar yapan toplum haline getirildik.. Kar cebe yakýþýr lafý sizi kumarhaneye çekmek için var..Fi tarih bir akrabaya Ýþmen aldýrdým 0.80 ila 1 tl arasý.. Dayanamadý 1.50 tl ye sattý.. Dursaydým komik param bir daire alacaktý diyor.. Tabi tahta 40 tl yi görünce..EgeProfil oyuna daha yeni baþladý ve bitmeyecek bir iþi var..Bir kerede al kenara at diyebilse yatýrýmcý ihya olacak ama nerdeee.. Syglr...
Yer Ýmleri