Originally Posted by
mimar001
Yok sn.babo, sizde metal yorgunluðu yok bence..Herhangi bir ego þiþmesi falan yok sizde.. Metal yorgunluðunda icraat yoktur laf vardýr, yapýlan iþle ilgili performans kaybý vardýr.. Sizin yaptýðýnýz analizlerle ilgili performansýnýz bence zirvede.. Hem dolarýn hemde borsanýn ayný dönemde yükseleceðini analiz etmek gibi vs. vs.
Benim sizle ilgili düþüncem sadece biraz motivasyon kaybý olabilir..Bu da bence çok çok normal bir durumdur.. Çünkü çok uzun yýllardýr en kritik zamanlarda, insanlarýn borsanýn yükselmesiyle ilgili hiç umudunun kalmadýðý dönemlerde kehanette bulunur gibi her seferinde de tam isabetle ALTIN VURUÞ1-2-3-4-5 analizleri yaptýnýz..Haftalarca gerçekten çok büyük emek verdiniz.. Bunu yaparken buradan maddi bir kazanç elde etmediðinize göre size bu emekleri verdirten baþka motivasyon kaynaklarý olmalý diye düþünüyorum. Bunun sebebi insanlara yardýmcý olmak, oldukça büyük bir öngörü ve analiz iddiasýný baþkalarýna açýk ortamda yaparak (yani risk alarak) kendi yetenek ve gücünüzü test etmek, baþarmanýn mutluluðu ve hazzýný yaþamak ve baþarý neticesinde takdir edilmenin manevi hazzý olabilir..Tüm bunlar yýllardýr defalarca yaþandýðý için motivasyon anlamýnda ilk baþlardaki etkiyi yaratmayabilir doðal olarak.. Ama siz bu analizlerinize seyrek aralýklarla bile devam etseniz ben ve benim gibi düþünen, sizi takip eden insanlara ýþýk tutmuþ olursunuz.. Tüm bu nedenlerden ötürü benim kendimce ricam ve dileðim bu derece faydalý topiðin daima açýk kalmasýdýr sn. babo...
Tekrar teþekkürler ve saygýlar..
Yer Ýmleri