YATIRIM, sonu yanlis giden SPEKÜLASYONDUR. EGER, zamaninda spekulasyondan cikamazsaniz
MECBUREN yatirimci olursunuz.SOROS.
Yorumlayabilene Teknik Analiz onden gider, haberler arkadan gelir!Para piyasalari Pazara kadar degil, Mezara kadardir. BaBo
Twitter:
@bikmisbroker=@M_N_Kutan
SUNU eklemeden gecemiyecegim;
MALDA OLANLAR KESiNLiKLE uzulmesinler.
CUNKi, sahip olduklari Kagitlari "SECEREK" aldilarsa, ORTA ve UZUN vadede KAZANACAKLAR.
(Ben de 1994 de Krizde Kagitta yakalandim??Hem de Borsa araci kurum subesi acmistim.)
Butun bu Grafikler ve yazismalar "KISA VADEDE" TRADE edenler icindir.
Bankacilik deyimi ile;
Kayiplari sadece VALORDEN OLUR!
Onlar icin KAYIP soz konusu degil.
Eyy bu satirlari OKUYAN, sen hangi SINIFA DAHiLSiN??
CUNKI "cokus" DEGIL, "duzeltme" YASAYACAGIZ.
(Hadi yine iyisiniz, Tuyoyu da verdim, Face de Gruplarda Twitter da bol bol paylasabilirsiniz-benim isim bitti-yani)
Son düzenleme : bikmisbroker; 11-11-2017 saat: 19:31.
YATIRIM, sonu yanlis giden SPEKÜLASYONDUR. EGER, zamaninda spekulasyondan cikamazsaniz
Yorumlayabilene Teknik Analiz onden gider, haberler arkadan gelir!Para piyasalari Pazara kadar degil, Mezara kadardir. BaBo
Twitter:
@bikmisbroker=@M_N_Kutan
Valla Babo abi bu düzeltme dediðin þey de ciddi bir kayýptýr hissede...
Tabi senin grafiðe yazý yazmak çok zor ama 2008 den beri tüm grafiklerini arþivlerim. Nerden ne çizilmiþ öðrenebilmek için..Yani grafik çizmeyi öðrenebilmek için hepsini arþivlerim....Ne çizdiysen bende var..
Bu düzeltme ve krizin ne olduðunu çoook eski bir grafiðin devamý olarak okuyucular da bilsin...
Þimdi ben bu grafikleri biraz anlayabilmiþsem bu düzeltme bist 100 için 93-94K demek, oraya denk geliyor...Yok öyle deðilse tüm grafiklere tekrar bakmam lazým, herþeyi yanlýþ anlamýþým demektir..
![]()
Yatýrým kapsamýnda deðerlendirelemez
Oncelikle okuyucu "DUZELTME" ile "KRiZ" arasindaki farki bilsin, bu anlamda "tesekkur" ederim.
Benim Grafiklerimde anlasilmayan birsey yoktur.
Genelde NET grafikler cizerim.
Son Grafiklerimde COK CiZGi var dogru.
Sebebine gelince de "piyasada etkili olmak isteyen" COK FAKTOR devrede.
Bu FAKTORLER NELERDiR diye soru sorarsaniz ve de ben de yazarsam Silivride beni ziyarete gelirsiniz!!!!
Her Turlu olasiligin CiZGiSi grafiklerimde var yane!
Son Grafigim uzerinden konusursak;
XU30 da 27.6 Euroya kadar sarkabilecek, bir duzeltme sozkonusu.
O da Grafikde CAMGOBEGi renkli "diagonal" destek cizgi ile cizilmis durumda.
Worst case scinerio ise 27 EUROya kadar sarkmasidir.
O SEViYE DE SiYAH DiAGONAL DESTEK SEViYESiDiR.
BU kadar da ACIK secik yazdirtmayin bana, yeter!
O DURUMDA DA SiYAH DESTEK iLE YOLUMUZA DEVAM EDECEGiZ!
BKZ SEKiL 2 A HEMEN ASAGIDA..
![]()
Twitter:
@bikmisbroker=@M_N_Kutan
Yer Ýmleri