“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
ANNATIRMI? AANNATMAZ O YÝÐENÝM, sen þahitsin, Güneysu Þahit.. bir de Allah Þahit!
iPhone cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
YATIRIM, sonu yanlis giden SPEKÜLASYONDUR. EGER, zamaninda spekulasyondan cikamazsaniz
MECBUREN yatirimci olursunuz.SOROS.
Yorumlayabilene Teknik Analiz onden gider, haberler arkadan gelir!Para piyasalari Pazara kadar degil, Mezara kadardir. BaBo
Twitter:
@bikmisbroker=@M_N_Kutan
Bunlarý okudukca ileride olabilecekler adamý acayip korkutuyor..
![]()
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Masamýz da þendi, mangalýmýzda!
IRAKIMIZ da boldu yani ha!
iPhone cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
YATIRIM, sonu yanlis giden SPEKÜLASYONDUR. EGER, zamaninda spekulasyondan cikamazsaniz
MECBUREN yatirimci olursunuz.SOROS.
Yorumlayabilene Teknik Analiz onden gider, haberler arkadan gelir!Para piyasalari Pazara kadar degil, Mezara kadardir. BaBo
Twitter:
@bikmisbroker=@M_N_Kutan
Bu sene daha bol daha þen olacak abi sayende
SM-N9000Q cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
grafikler..pulcuklar..çizgiler..
bize çok þey söylüyor..
tmm..
bir de orta vade nereden nereye gelindiðine bakýlmalý..
eðer Zarrab davasý etkisiyle..euro bazlý..30.da..27 euro.lara kadar inilirse..
trendin de 2017 yýlbaþýnda 23 euro.dan baþladýðýný da hesaba katarsak..
euro bazýnda sadece 4 eurocuk(yani yüzde 17 falan) kazanmýþ olacak OV yatýrýmcýlar..yerlerinden kýpýrdamayanlar..
eee ne anladýk bu iþten..faiz de o kadar veriyor demeyelim..euro bazýnda iyi para..
bir de önden giden bankacýlýk endeksinde tepeden malý býrakabilenler..onlar çok daha iyi durumda..
borsa ömür törpüsü desek de çalýþmalý..çalýþmalý..çalýþmalý borsayý öðrenmek için..
çünkü..oturduðun yerden beyin gücüyle iyi para býrakan baþka bi iþkolu yok..
Yer Ýmleri