USDTL de Orta vadede "guc topladigini" dusunmekteydim, halen ayni fikirdeyim..
![]()
USDTL de Orta vadede "guc topladigini" dusunmekteydim, halen ayni fikirdeyim..
![]()
YATIRIM, sonu yanlis giden SPEKÜLASYONDUR. EGER, zamaninda spekulasyondan cikamazsaniz
MECBUREN yatirimci olursunuz.SOROS.
Yorumlayabilene Teknik Analiz onden gider, haberler arkadan gelir!Para piyasalari Pazara kadar degil, Mezara kadardir. BaBo
Twitter:
@bikmisbroker=@M_N_Kutan
Sayin buyugum Babo,USD/TL grafigindeki kirilimin kabaca hedefi 4,5 tl diye dusunebilir miyiz?Tesekkur ederim,hayirli aksamlar.
SM-G610F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
en son 2004 lerde..dolar 1.40-1.50 iken alým satým yapmýþtýk dolarda ama..
ülke ekonomisinin ve borsanýn bir parçasý olduðu için sn.bukmýsbroker.ýn grafiklerini çok önemsiyoruz..
dolar-tl graf.dikkatle incelendiðinde..
2017 ocak çizgisine denk gelen yerde..bir adet 1 lira boyunda siyah çubuk yeralmakta..
grafiklerin hepsinde her çizgide yýllardýr manalar aradýðýmýz..ölçüp biçmeye çalýþtýðýmýz için soralým..
o siyah çizgi sehven mi var yoksa anlamý var mý..
tþk.ler..
Sayýn Bikmisbroker abimizin müsaadesiyle usdtl grafiði!!!
Benim için anlami; lacivert çizgiye gelmeden e oralarda oyalanmadan ne aþaðý nede yukarý gidecektir, ilk hedefi Akdeniz'dir
Ytd deðildir eðitim çalýþmasýdýr
iPhone cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Anlamý þu;
Haftalýk grafikte bir bayrak-flama formasyonu ihtimali "MEVCUT" ve o siyah çizgi bayrak direðinin boyunu gösteriyor.
Beni takip edenler bilir, formasyonlara "GÜVENMEM" ancak, özel indikatörlerim destekliyorsa "iþler deðiþir"...
iPhone cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
YATIRIM, sonu yanlis giden SPEKÜLASYONDUR. EGER, zamaninda spekulasyondan cikamazsaniz
MECBUREN yatirimci olursunuz.SOROS.
Yorumlayabilene Teknik Analiz onden gider, haberler arkadan gelir!Para piyasalari Pazara kadar degil, Mezara kadardir. BaBo
Twitter:
@bikmisbroker=@M_N_Kutan
Seanslýk ilk kamadan sonra küçük bir kama daha geliyor yanlýþ görmediysem.
Bu arada sevgili Mustafa abi, çizmiþ olduðun son usd graðin de dahil olmak üzere bütün grafiklerindeki mumlarýn görüntüsünü ve duruþu üzerinde çalýþtým; her periyotta deniyorum ama bir türlü çözemedim ve ayný görüntüyü tutturamadým, ustalýk bu olsa gerek. Ellerine saðlýk![]()
Geçer gider herkes, hikayelerdir geriye kalan...
Yer Ýmleri