Arkadaþlar uzun zamandýr bir kriz anýnda en güvenli varlýðýn ne olduðunu düþünüyorum. Tabi krizimiz öyle böyle deðil herkesin bankalara hücum ettiði bankalarýnda havadan yarattýklarý paralar nedeniyle yükümlülüklerini karþýlayamadýðý türden bir kriz. Böylesi bir durumda altýn dahi güvenli gelmedi bana. Banka hesabýndan aldýðýmýz sanal altýnlarý en baþtan eliyorum. Fiziksel altýn aldým diyelim. Tabiki evde saklayamayaðým. Koydum bi banka kasasýna diyelim. Krizde bunuda alamýycam. Ayrýca banka kasasýnýn baþýna bir iþ gelince banka içinde ne olduðunu bilmediðinden bir ödemede yapmýyor. Yangýn, deprem vs gibi durumlarda da banka kasasýndan hayýr beklemeyin bence.
Ama tüm dünyadaki 11.000 btc node ýndan 2 tanesi bile ayakta kalsa benim btc lerim güvende. Diyelimki savaþ çýktý baþka ülkeye kaçýþ baþladý. Avrupa da Suriyeli göçmenlerin ülkeye alýnýrken ziynet eþyalarýna dahi el konulduðunu hatýrlatmak isterim.
Þu an için Btc önündeki en büyük engel babaannemin bile kullanabileceði basitliðe indirgenememiþ olmasý
Redmi Note 4 cihazýmdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri