Sanki þimdiye kadar mükemmel yönetmiþ Harika ötesi bi genel mudurmuþ gibi aþagý yuvarlandý kaðýt
Sanki stev jobs mübarek
Biri gider öbürü gelir
Ben tavan yapmasýný beklerdim þahsen kurtulduk zarar konusunda tarýhý rekorlarý kýrdýran adamdan diye
Sanki þimdiye kadar mükemmel yönetmiþ Harika ötesi bi genel mudurmuþ gibi aþagý yuvarlandý kaðýt
Sanki stev jobs mübarek
Biri gider öbürü gelir
Ben tavan yapmasýný beklerdim þahsen kurtulduk zarar konusunda tarýhý rekorlarý kýrdýran adamdan diye
2032 zýpzýp zýpzýp þu an forumda
Kýdemli Üye
Duhul
Feb 2017
Gönderi
452
Bu kagitta ve intema da 27 sene dir, bekleyen , tabi arada bir kismini alip satan bizim gibi kimse olduguna inanmiyorum, ispati da kapanip globale devrolana kadar, eczacibasi menkul degerlerle calismamizdir, son iki sene zarfinda iki kisi olarak intema ve eczyt larimizin % 95 ini sattik, hepsi kayitlarda vardir, degerli kagitlar oldugunu bile bile sattik,biraz umutsuzluktan, biraz da alternatif yatirim fikrinden oldu, bi de dile kolay 27 yil bir omur gibi,pes ettik, az bi miktari bekliyoruz , o da pirensipten, meraktan, çok zarardayiz,eczacibasina gelince tabiki kirginiz, biz isme guvenip yatirim yapmistik, bir de eczbasinin araci kurumuyla çalýþtýk, sonuç husran, omrumuzu yedi , geldik kac yasina, onun icin Eczacilara kirginiz, ve kizginiz, sadece icimi bosaltma ihtiyaci duydum,bi sure istirahat edicem, herkese bol kazançlar.
Bu konuya hýzla yanýt yaz Cevap Alýntý yaparak yanýtla Alýntý yaparak yanýtla Çoklu Alýntý Yap
Not= Üst yazý zýp zýp denilen þahsýn yazýsýdýr....!!!!!!!!...aþþaðýdaki yazým kendini çok akýllý zanneden bu kiþiye yaptýðým yorumum... ...yaptýklarýnýn bedelini ödemiþ itiraf ediyor....
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.........???????????? ????
Yakaladým....kurbaðayý...
Sen bu karakterle daha çok kaybedersin....senin yatacak yerin varmý çok merak ediyorum....
Burda insanlara intem'i pazarla....hisse yükselir....100...300...500...olacak de....kendin hisseyi sat...
Þimdi...hisse ....20 tl'lerden....60 tl'ye doðru yükselirken senin payýn ne....millete hisseyi sattýrma...baþka sayfada....elimdeki his-
senin...hisselerin...% 95'ini satdým de...
Hisse yükselince...millete sattýrma...çünkü sen hisse boþaltacan...boþalttýnmý...bundan sonra ne yapcan....
Sen varya sen...senin iyi günlerin...bide beni patron adamý ilan etdin buralardan...bak ben 1 lot satmadým...kimseyide kandýrmadým...
Senin iyi günlerin bu günler...sen daha çok aðlayýp zýrlayacaksýn....
Kulaklarýnda çýnlýyordur senin...bu goy goylar bu günahlar...
Eczacýbaþý ile çalýþmýþlar...hisselerde yýllarca alsat yapmýþlar...yorumlar....hisselerle ilgili fiat vermeler...100...300...yetmedi 500 olacak derken....kendileri hisseleri satmýþlar....
Eczacýbaþý ve kader...ödül olarak bunlara kol böreði vermiþ...
Kol böreðini afiyetle yemiþler...iþin kötü tarafý...börek yaðsýz olunca biraz kabýzlýk vuku etmiþ..!!!!!!!inþallah fazla hasar kalmamýþtýr....!!!!!!!!!!.....
Bendeniz...33 senelik borsacý olarak...böyle insanlarý kendi çýkarlarý için yönlendiren...alsat yapan....manipilatörlük yapanlarý çok gördüm....!!!!!!!!...
Alayý çukurda....alayý....!!!!!!!
Sermaye artýrýmý kýsaca þirketin bilançosunda gözüken sermayesinin belirli bir miktar artýrýlmasýný ifade eder. Bu iþlem, zorunlu nedenlerle yapýlabileceði gibi isteðe baðlý sebeplerden dolayý da yapýlabilir. Sermaye artýrýmýnýn temelinde þirketlerin yeni sermaye yaratma isteði yatar ve þirketin bu sermayeyle yapabileceði olasý yatýrýmlarda sermaye artýrýmýnýn hedefleri arasýndadýr. Ancak, eðer sermaye artýrýmý zorunlu nedenlerden dolayý yapýlýyorsa sebepler çok daha farklý olabilir. Örneðin, þirketin sermayesinin kanunda belirtilen asgari sermaye sýnýrýnýn altýna düþmesi zorunlu sermaye artýrýmý nedenlerinden birisi olabilir. Bu sebeplerin dýþýnda, þirketin yeni yatýrýmlar yapmak istemesi, bilançosunun güçlenmesini istemesi ve bilanço güçlenmesi sayesinde yeni kredi alarak daha büyük yatýrýmlar yapabilmesi sermaye artýrýmýnýn arkasýndaki önemli sebeplerden sayýlabilir.
Ýlaççý bu gemide bizde varýz......!!!!!!!!
Sermaye artýrýmý yapman lazým...
Biz ortaklarý zývanadan çýkarma...!!!!!
Biz ortaklarý dinden imandan çýkarma...canýmýzý sýkma...aðzýmýzý bozdurma...
Y a adam gibi adam ol ilaççý...
Yada topla tasý taraðý ilaççý...ne ...........na gideceksen git...!!!!!
Sabrýmýzý taþýrma ilaçcý sabrýmýzý taþýrma....
Paylaþmayý öðren artýk...bak ossurayým derken sýçar oldun...paylaþmayý öðren artýk...Ýlaççcý.....!!!!!!!!!!!
Ben itiraf ediyim aralik basinda mecbur kaldigim icin 18.50 den hisselerimi sattim , ama istemeyerek, kayitlarda var isteyene ispat ederimelimde 1 lot bile yok, en sonunda beni konusturdunuz, ama yukselecegini bile bile acil ihtiyacim oldugu icin sattim, ben sattigim halde hissenin prim yapacagini tahmin ettigimi gorusumu de yazdim ce hisse % 200 den fazla prim yapti ,hadi bakalim simdi ,gunahlarimi aldiniz mi , yaziklar olsun size takdir edeceginize burda olmadik laflar ediyorsunuz, insanliginizi kaybetmissiniz, zaten senin gibi 3-5 kisi icin yazmiyorum artik, cunku suna inaniyorum ki burada yatirimci yok gibi, cakallar is basinda...
ALÝ YAÞAR BUNU SEN DE OKU, NE KADAR IFTIRA ATIP GUNAHA GIRDIGINI GOR...
Ben bu yazilari yazmadan 1 ay once hisselerimin hepsini mecburen satmistim...
Isteyene araci kurumdan cikti alip ispatini yapabilirim, o kadar vicdanim rahat bir adamim.Ama bir kere daha yaziyorum burda bana iftira atanlar, bi gun bedelini oderler nasil oderler orasini Allah bilir..
Global geldi 1000 lot kaptý yine puslu havada
Ben hayatýmda böyle paradoks ne dediðinin bilmeyen adam görmedim....yalan söylemek akýl zeka iþidir.....ondada zorlanýyor....sen kendini akýllý...milleti ahmakmý zannediyorsun.....
Bu yazýsýnda ne diyor vatandaþ iyi okuyun...aralýk ayýnda hiiselerini satmýþ....öylemi!!!!..aþþaðýdaki yazýma bakýn þimdi...
Yer Ýmleri