72.5 milyon tl kasaya girecek.Sermaye 4.860.000 tl tavan olmasý lazým..
72.5 milyon tl kasaya girecek.Sermaye 4.860.000 tl tavan olmasý lazým..
satýþ bedelinin 5.66 si kasaya girecek intem'in eyap'taki payý %5.66 doðru mu? böyle bir haberi seans içinde fiyatlamasý gerekirdi
SM-G532F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yýkýldýðý zaman altýndan kalkabileceðin hayaller kur. Ýnsanlarýn seni yarý yolda býrakma ihtimalini unutma.'
Arsa satmýþ kadar bir nakit girdisi söz konusu .Ayrýca semayesinin katlarý.
Ýntema, sahip olduðu Eczacýbaþý Yapý hisselerinin tamamýnýn Eczacýbaþý Holding'e satýlmasýný kararlaþtýrdý
Kamuoyu Aydýnlatma Platformu'nda (KAP) yayýnlanan açýklama aþaðýda bulunuyor:
Bugün toplanan Yönetim Kurulumuz;
Þirketimizin %5,66 oranýnda pay sahibi olduðu Eczacýbaþý Yapý Gereçleri Sanayi ve Ticaret A.Þ.'deki (EYAP) 1 (bir) TL nominal deðerli toplamda 6.390.396,4 TL (altýmilyonüçyüzdoksanbinüçyüzdoksanaltýtürklirasý dörtkuruþ) adet tamamý ödenmiþ nominal bedelli paylarýn tamamýnýn Eczacýbaþý Holding A.Þ.'ye devir yoluyla satýþýna,
Pay satýþ bedelinin KPMG Baðýmsýz Denetim ve SMMM A.Þ.'nin (KPMG) 08.06.2018 tarihli deðerleme raporunda belirlediði deðerler de dikkate alýnarak, 72.475.000 TL olarak belirlenmesine,
Pay satýþ bedelinin diðer yasal iþlemlerin tamamlanmasýna paralel olarak 29 Haziran 2018 tarihine kadar tahsil edilmesine,
(*)Pay satýþýndan elde edilecek tutarýn, Þirketimizin net iþletme sermayesi ihtiyacýnýn ve baðlý ortaklýðýmýzýn olasý sermaye ihtiyacýnýn karþýlanmasýnda kullanýlmasýna,
karar vermiþtir.
Yukarýda ki yazýyý umarým kasýtlý yazmamýþsýnýzdýr. Yukarý da bildirimde belirtildiði gibi.29 Haziran'a kadar 4.860.000 TL sermayeli Ýntema'nýn kasasýna 72.475.000 TL nakit girecek. Benim anladýðým þirkete resmen sermaye enjekte ediyorlar.
sermaye yapýsý
kap taki haberi dikkatli okumadim toplam paranin % 5.66 sý anladim sizler için hayýrlýsý olsun
SM-G532F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yýkýldýðý zaman altýndan kalkabileceðin hayaller kur. Ýnsanlarýn seni yarý yolda býrakma ihtimalini unutma.'
Sorular 1 eczyt elindeki ýntem paylarýný neden piyasaya satti bu ecyap hisselerinin satýþýndan haberi yokmuydu hadi yoktu 18 kusurdan neden nazlanarak az bir pay geri aldi.
Soru 2 esas faliyet karý üretmeyen üretemeyen urettirilmeyen ýntem elinde gerçek ederi olan tek gerçek varlýðý ecyap paylarýný satarak nakite dönünce ýntem de tüm sorunlar çözülecek mi.
Soru 3 zaten bu paylar bilançoda satýlmaya hazýr finansal varlýk olarak durmuyormuydu þimdi ne deðiþti.
Soru 4 neden ýntem pay senedi almalýyým yada satmalýyým buna verecek cevabýnýz varmi.
Soru 5 ben kimim ýntem paydasýmiyim yoksa fiyatý trade eden tradermiyim.
Soru 6 tüm bunlarýn cevaplarý sonun da asýl cevap gelecektir.
Tüm paydaþlarýma hayýrlý bol kazançlar dilerim umarým herkes kazanýr.
SM-N950F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri