Brüt Takasý baský aracý kullandýklarý aþikar ve bugünü Kýrmýzý da kapatýr diye düþünüyorum..Yarýn ve sonraki günleride fiyatý yukarý çekip mal boþaltma olarak kullanýlýrsa hiç þaþýrmamak gerek diye düþüüyorum..Umarým yanýlýrým.Bekleyip göreceðiz.
Brüt Takasý baský aracý kullandýklarý aþikar ve bugünü Kýrmýzý da kapatýr diye düþünüyorum..Yarýn ve sonraki günleride fiyatý yukarý çekip mal boþaltma olarak kullanýlýrsa hiç þaþýrmamak gerek diye düþüüyorum..Umarým yanýlýrým.Bekleyip göreceðiz.
Ýnþqallah 36 kapatýr.
Dikkat her þey olabilir.
(*)Pay satýþýndan elde edilen tutar, Þirketimizin net iþletme sermayesi ve baðlý ortaklýðýmýzýn olasý sermaye ihtiyacýnýn karþýlanmasýnda kullanýlacaktýr.
Sermayesinin
tamamýna (%100) sahip olduðumuz baðlý ortaklýðýmýz Ýntema Yaþam Ev ve
Mutfak Ürünleri Pazarlama Sanayi ve Ticaret A.Þ.'nin 10 Temmuz 2018
tarihinde yapýlacak Olaðan Genel
Kurul Toplantýsýnda, 8.000.000 TL olan ödenmiþ sermayesinin
azaltýlan tutar geçmiþ yýl zararlarýna mahsup edilmek suretiyle 100.000
TL'ye indirilmesine ve eþzamanlý olarak 32.600.000 TL'ye artýrýlmasýna
karar verilecek olup, bugün toplanan yönetim kurulumuz, azaltým ile
eþzamanlý olarak nakden arttýrýlacak olan 32.500.000 TL
tutarýndaki sermayenin tamamýnýn Þirketimizce taahhüt edilmesine ve artýrýlan
sermayenin 18.500.000 TL tutarýndaki kýsmýnýn tescilden önce, kalan
14.000.000 TL tutarýndaki kýsmýnýn ise 31.07.2018 tarihine kadar
ödenmesine, karar vermiþtir.
32.5milyon tl para Ýntema Yaþam Ev ve Mutfak Ürünleri Pazarlama Sanayi ve Ticaret A.Þ. e gitti
kendi sermayesi 4.8 milyon tl da , burayada bi el atsalar
VBTS kapsamýnda, INTEM.E payýnda bugün seans baþýndan 6 Temmuz seans sonuna kadar brüt takas uygulanacak
Kamuoyu Aydýnlatma Platformu'nda (KAP) yayýnlanan açýklama aþaðýda bulunuyor:
Sermaye Piyasasý Kurulu kararý uyarýnca devreye alýnan Volatilite Bazlý Tedbir Sistemi (VBTS) kapsamýnda, INTEM.E payýnda 22/06/2018 tarihli iþlemlerden (seans baþýndan) 06/07/2018 tarihli iþlemlere (seans sonuna) kadar brüt takas uygulanacaktýr.
VBTS kapsamýnda 21/06/2018 tarihinden (seans baþýndan) itibaren 05/07/2018 tarihine (seans sonuna) kadar açýða satýþa ve kredili iþlemlere konu edilemeyeceði duyurulan INTEM.E paylarýndaki açýða satýþ ve kredili iþlem yasaðý, VBTS kapsamýnda getirilen brüt takas uygulamasý ile birlikte 06/07/2018 tarihine (seans sonuna) kadar devam edecektir.
Not: VBTS kapsamýnda getirilen tedbirler; A, B, C, D grup deðiþimi, pazar deðiþimi ve diðer nedenlerle uygulanacak olan açýða satýþ ve kredili iþlem yasaklarýndan ve brüt takas uygulamasýndan ayrý olarak deðerlendirilmelidir.
[QUOTE=zeytin;2368687]VBTS kapsamýnda, INTEM.E payýnda bugün seans baþýndan 6 Temmuz seans sonuna kadar brüt takas uygulanacak
Kamuoyu Aydýnlatma Platformu'nda (KAP) yayýnlanan açýklama aþaðýda bulunuyor:
Sermaye Piyasasý Kurulu kararý uyarýnca devreye alýnan Volatilite Bazlý Tedbir Sistemi (VBTS) kapsamýnda, INTEM.E payýnda 22/06/2018 tarihli iþlemlerden (seans baþýndan) 06/07/2018 tarihli iþlemlere (seans sonuna) kadar brüt takas uygulanacaktýr.
VBTS kapsamýnda 21/06/2018 tarihinden (seans baþýndan) itibaren 05/07/2018 tarihine (seans sonuna) kadar açýða satýþa ve kredili iþlemlere konu edilemeyeceði duyurulan INTEM.E paylarýndaki açýða satýþ ve kredili iþlem yasaðý, VBTS kapsamýnda getirilen brüt takas uygulamasý ile birlikte 06/07/2018 tarihine (seans sonuna) kadar devam edecektir.
Bu Brüt Takas iþinin de iyice Suyunu çýkardýlar..
Bakalým Pazartesiden itibaren ne halt yiyecekler.?
Yer Ýmleri