Tamam süpürsün de ama bari AO üstünde dursun be nedir yaa 28 gösterdi þimdi 29 .Brokeray kardeþim hissenin yabancýsýyýz ne dersin bu kap haberi ne zaman gelir bekle bekle aðaç olduk ,![]()
Tamam süpürsün de ama bari AO üstünde dursun be nedir yaa 28 gösterdi þimdi 29 .Brokeray kardeþim hissenin yabancýsýyýz ne dersin bu kap haberi ne zaman gelir bekle bekle aðaç olduk ,![]()
borsada para geçer çakýl taþý deðil, kimse tanýmadýðý kiþilerin dedikleriyle al sat tut kararý vermesin ...
yaptýðým tüm tahmin ve yorumlar kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir
Bu grafikte gördüðünüz üzere 29,75 olan alt trenden henüz çýkamadýk. Baþka grafiklere de baktým tam sýnýr noktasýnda býrakmýþlar. Bu adamlar gerçekten iþlerini iyi biliyorlar. Þunu da söylemek istiyorum. Kaç seferdir çýkarýp çýkarýp indiriyorlar. Hisse kývama geldiðinde (az kaldý) bu sefer indirmeyecekler dir. O zaman satýþ yapanlar hissenin arkasýndan bakacaklardýr. Arkadaþlar bu yazdýklarým kiþisel görüþlerim. Biraz sesli düþündüm. Kusura bakmayýn. (UZUN ZAMANDIR YORUM YAPMIYORDUM) YTD..
![]()
14 bin artý alýcýlý kapatacak aksilik olmazsa böyle bir günde mal toplamaya devam bakalým kaçtan satacaksýn sevgili spek bu lotlarý.![]()
Bu baþlýðý þu anda 4 kiþi okumaktadýr. (1 üye ve 3 ziyaretçi)
turkfun
Tüm ortaklara selam dünkü iþlem hacmine bak bugün kine bak çay demle ,tik tak tik tak zaman daralýyor çalý dibine geçeyim ben gölgede serin serin bekleyeyim.
Aferin yaa iyi yolunu bulmuþsun sabah %3 yukarý çýkar akþam günlükçüleri yolmak için ver aþaðý temiz para Allah bereketini göstermesin.
Yer Ýmleri