Ýnþallah panda kovalar onlarý![]()
Ýnþallah panda kovalar onlarý![]()
Mal sahibi Mülk sahibi..hani bunun ilk sahibi .. mal da yalan mülk te yalan..var birazda sen oyalan..
panda ayý girmiþ kaðýda ne farkeder. kucaða öyle bir býrakýrlar ki anlamazsýn. hisse %100 yapmýþ 18 den 36 ya çýkmýþ. biz 1 sene bekledik bir mok kazanamadýk pddd 0,30 olan hissede.
ayýymýþ pandaymýþ bunlara kanmayýn.
%17 artýda deðilmiydi hangi ara düþtü
Yukarýda yer alan bilgiler tavsiye niteliði taþýmayýp yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda deðildir. Yatýrýmcý profilinize uymamaktadýr
Þu piramit teki arkadaþa buradan sevgi ve sayýlarýmý yolluyorum anladý o.
Bedelli parasýný ne zaman ve nasýl odeyeceðiz
Bugun toplanan Yönetim Kurulumuz;
Sermayesinde %46,21 oranýnda pay sahip olduðumuz Ýntema Ýnþaat ve Tesisat Malzemeleri Yatýrým ve Pazarlama A.Þ.'nin kamuya açýkladýðý; " 4.860.000 Türk Lirasý olan çýkarýlmýþ sermayesinin tamamý nakden (bedelli) karþýlanmak üzere %300 oranýnda 14.580.000 Türk Lirasý artýrýlarak, 19.440.000 (ondokuzmilyondörtyüzkýrkbin) Türk Lirasý'na çýkarýlmasýna ve yeni pay alma haklarýnýn 3 TL (1 Türk Lirasý nominal deðerli pay için 3 Türk Lirasý deðer üzerinden) üzerinden kullandýrýlmasý" þeklindeki yönetim kurulu kararýna istinaden, yeni pay alma haklarý kullaným süresi içerisinde iþtirakimiz oranýnda yeni pay alma haklarýmýzýn kullanýlmasýna karar vermiþtir.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/739375
Yukarýda yer alan bilgiler tavsiye niteliði taþýmayýp yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda deðildir. Yatýrýmcý profilinize uymamaktadýr
Hadi bakalým ne kadar aþaðý çekeceksen þek de ona göre rota belirleyelim
Tamam patron sensin anladýk lakin bu kadar aþaðý basma.
Yer Ýmleri