Biz hisseleri sattýk ama aþaðýda GAP býraktý 26.64 burasý kapanýr bana göre bizde oradan tekrar hisselerinizi yerine koyarýz panik yok
Biz hisseleri sattýk ama aþaðýda GAP býraktý 26.64 burasý kapanýr bana göre bizde oradan tekrar hisselerinizi yerine koyarýz panik yok
Bu kagit bi daha geri donmez, asla eski zirvesini tavanla ve islem hacmi ile gecti, zaten bu fiystla bile cok ucuz, geri gelmesi hayal bence, yarin anlasilir,bence geri gelmeyecek tahminim dalgali ve hizli bir bicimde hedef 100 tl.benim gorusum olup asla tavsiye degildir, izleyelim gorelim...ytd.
Elinde olan kazansýn da 100 tl biraz uzun vade olabilir ben gelirse alýrým dedim gelme sede caný saðolsun biz kazanarak sattik bereket versin bizden alanlarda kazansýn
Þu satýþ meselesini araþtýran bý duyum alan varmý arkadaslar
Bende var bir miktar ama son takaslar çok iç açýcý deðildi bence yarýn döner kanaatimce 29 altýný görürmü bilemem
Açýða satýþ yasaklanmýþ deniyor ?
GM 5 Plus d cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben satýþ meselesini biraz araþtýrdým. Öyle bir þey yok lakin borsada kulaðý kesik yatýrýmcý arkadaþlarým la konuþtum bir ihtimal olsaydý onlar mutlak duyardý
Ama þu yönden kimseyi yanýltmak istemem þirketle yönetimiyle bi araþtýrma yapmadým çünkü tanýdýðým yok karar verirken dikkat ediniz satýþ doðruysa harika haber
Ben çünkü Ýntem in iyi yönetildiðini sanmýyorum bir ortak açýsýndan yýllardýr elimizde ne kazandýk hiç borsa nerelere geldi bu nerde bir baþka senede girseydi m dahaiyiydi neyse belki bundan sonraki günler güzel olabilir
Yer Ýmleri