Yýllýk Hisse Yarýþmamýzda dereceye girenler belli oldu.
kim kaçýncý olmuþ bakmak isteyenler buyursunlar
dereceye girenleri de tebrike bekleriz
http://www.hisse.net/topluluk/showth...39#post1634139
Yýllýk Hisse Yarýþmamýzda dereceye girenler belli oldu.
kim kaçýncý olmuþ bakmak isteyenler buyursunlar
dereceye girenleri de tebrike bekleriz
http://www.hisse.net/topluluk/showth...39#post1634139
bir halt olacaðý yok.
Hacim artýyor daha iyiye gidecek.
Ula kötü hav hav,nooldu keyfin mi bozuldu,bu tahtada her Gün toptu bildiklerimi yazý cam,yatýrýmcýyý uyutmaya çalýþanlara ders olsun,patron çatallarýna da ,daha son oyunumu oynamadým,sürpriz ....????Yatýrýmcý düþmanlarýna hiç aman yok,sen de biraz sabret bakalým intema kaç olucak,ytd.
Þu alemde yazý yazacak bilginde yok...aklýnda...ne yazýlandan anlarsýn....nede koyduðun yazýyý kimse anlamaz...laf ebeliði...ukalalýktan baþka ne anlarsýn..insanýn canýný sýkmaktan baþka....
Tabi ipini koparan burda yazý koyarsa olacaðý bu...yoksa seni adam yerine koyanda yok bunu sende biliyorsunda ...sinir bozuyosun...benden söylemesi...sanalda atmak serbest kendini böyle alýþtýrmada...dýþarada bi gün birinin elinde kalýrsýn...edebinide bil....
Halen laf ebeliði...halen zevzeklik...üç kuruþluk aklýn var...iþin gücün deðnekçilik...sanamý kaldý borsacýlýk...hedef fiat veriyorsun...ortada ne veri var ne bilgi ne belge...
Adýn gibi havliyorsun, biraz þeref, haysiyetin olsaydý,yatirimci olsaydin bana bu yazilari yazmazdin, nasilda kimin erketeleri olduðunuzu belli ediyorsunuz, burada yatirimci yaniltmak icin, kac para aliyorsun, yazilarimi takip etseydin , bu kagit aralikta 18 tl den islem gorurken ne yazdigimi ve ne kadar isabetli bir tahminde bulundugumu anlardin, Allahin pisluk hav havu sen adam san karsima gec te konus bu laflari ,, , çok anliyordun da neden intema icin olumlu bir yazin yok, buradaki gorevin yatirimciyi yanlis yonlendirmek di mi...bu kadar sinirlenmen de senin oyunlarini bozmam dimi, Allah bu topikteli yatýrýmcýyý yaniltarak elindeki mallari alan, haramin daniskasini yiyenlere kustursun insallah, ayni seylerin binlerce katini onlardan cikarsin, insallah, duaciyim, 25 senedir bu kagitta devamli zarar aciklayip kagidi yatýrýmcý katliamina cevirenleri de , coluk çocuðunun gelecegi icin isme guvenip yatirim yapip bütün parasini yok edenleri de Allah mutlaka cezalandiracaktir, buna yurekten inaniyorum...
Yillardir bu kagitta bir suru oyunlar dönüyor, kagidin en son B gurubuna alinmasi ve burut takasa sokulmasi bile oyunun parcasi, neyse benim bu kagitlarda param pul oldu, buna neden olan ve onun isbirlikcileri kendini biliyor,alayina hakkýmý haram ediyorum, Allaha havale ettim, bekliyorum, sen de bekle, ilahi adalet nedir, goreceksiniz mutlaka...
Bu kagitta yazdýklarým, hepsi bir bir çýkacak, havlayacagna, benim butun yazilarimi oku da dürüstlük neymis onu ogren, bana bulaþma zavalli adin gibi havhaww...cuk oturmuþ isminde kötü havhaw..sende býrak 3 kurusluðu 1 kurusluk akil olsaydi bana pislik gibi bulasmazdin, ben yazilarimi hic kimseye bulasmadan yaziyorum, hic seni alinti yaparak yazi yazmisligim var mi, sen bulasincaya kadar, burasi forum, ben fikirlerimi yaziyorum, altina da tavsiye ddeðildir yaziyorum, isteyen istedigini alir...Sana giren çýkan yoksa bana niye catiyorsun, ustelik yazdiklarim cikti, diger yazdiklarim da orta vadede cikacak,sessizce izle biseyler oðren havhawwwcýk.
Intema bu saatten sonra yatirimlik bir kagittir, en az ederi benzeri kaðýtlar, ege endüstri, kontya çimento, kartonsan vs..fiyatlarindan bence cok daha degerlidir, 50 tl civarinda biraz dinlenip hakettiði seviyelere gidecektir, 10 kati sermaye artirmasini da beklemekteyim, bunlar benim fikirlerim olup tavsiye degildir,
Kayýþ atmýþ bu zavallýnýn haberi yok...kafada gitmiþ...ne yazdýðý belli deðil...borsa bilgisi sýfýr....temel analiz nanay...teknik nanay...bilanço ciro nanay....þirketin misyonu desen oda nanay....
Yazýlanýda anlamýyor...nato mermer...
Ben bu hissede...2003 yýlýndan beri yatýrýmcýyým...4 tl'lerden....16 tl'ye kadar topladým...15 senelik yatýrýmcýyým ben bu hissede...
Be zavallý...napcez biz senle ....ezik...lafta anlamýyon...
Ýntema 500 tl olcak diyon....neye göre...þuraya bilgi koy okuyalým...neden...niçin...nasýl...
Sen küçükken havalemi geçirdin be adam...biz burda insanlar kazansýn....ayný zamanda maðdur olmasýn diye uðraþýyoruz....
Bu hisse bir kaçsene önce 2tl'leride gördü....hisse olmuþ 50 tl...
Hisseyi 500 tl'ye pazarlýyacan utanmasan...hisse 500 tl'den olur...2.5 milyar tl..bu þirket...2.5 milyar tl edermi...????
Cirosu bile yýllýk 1 milyar deðil...daha dün bu hisse 20 tl bile deðildi....sende hisse var diye milletimi soyduracan...bencil herif..
Bizdede var hisse...milleti soymaya kalkmýyoruz....ettiðin küfürleri yutturum sana ben....!!!!!!!
Bak hala bana dil uzatýyorsun,Allah seni ve sahibini layýk olduðu yere yollasýn ,sen yatýrýmcý deðilsin,madem bu iþlerden çok anlýyorsun neden aralýkta hissenin gideceðini yazmadýn,çok anlýyorsun da ondan di mi,yada yada hisse avcýsý malum kiþiye mi çalýþýyorsun,daha fazla sana ayýracak vaktim yok,oradan atýp tutmak kolay, ben 500 tl.hemen olucak demiyorum þizofren getir ,senin beyin gitmiþ,yazýlarý çarpýtma,patron çýraðý sen yatýrýmcýyý düþünüyorsun öyle mi,hahahhahhhh yatýrýmcýyý nasýl yýldýrýmdan diye uðraþýyorsun,25 senedir bu topikler de kimin ne mal olduðunu çok iyi öðrendim,ne kadar odalýk var hepsinin ismini burada yazdým ,þarlatan,haram yiyen,þiþman çakallar,iþkembeniz patlayacak,Allah büyük,...Beb bu hissenin orta vade 100 uzun vade 500 tl.olacaðý fikrindeyim,fikrimi yazmakta hakkým kuþ beyinli sabýrlý ol da görelim.
Yer Ýmleri