Originally Posted by
NEVZATWW
dostum .ilk beþ kurumdaki mallar tamamen kendisinin ..piyasada 200.000 lot hissesi var bununda içinde ne kadarý kendisinin bilinmez .bence çok az kiþide hisse var .toplam 50 000 ve ya 60 000 bunu geçmez belki de yoktur .herkesten malý topladýlar. sermaye artýrýmý olurmu bilmem ama artýk kabuðuna sýðmayan hisse bence çok güzel karlar açýklayacak bu karlarda .hisseyi götürücek..defterdegeri düþücek.fiat kazancý düþücek..üçaylýkta baþlayacak artýk diyorum kendi düþüncem .önce karlar patlatýlýcak sonra sermaye artýrýmý olucak .þu anda yapmaz.bence.genelkurul tarihinide açýklamadý .her þeyin hayýrlýsý .bu sadece bir düþünce.yarýn bakmýþsýn sermaye artýrýmý yapmýþ .bence köklü olucaksa .önce kar sonra zaten o beklenti biter .egeen konya buna benzer þirketler örnek.zarar yazan yada arada küçük karlar açýklayan þirketler þimdi satýþlarýn yüzde yetmiþi kar oluyor düþünün.bunda yüzde on olsa 80 milyon yüzde beþolsa 40 milyon.bu karý yapmýyormu bunu dünya markasý.yapýyor .burda bunu yazan bir arkadaþa kýzýyorsunuzda .gerçek bu evet gerçek.bu karlarý gösterse iisterse gösterir.fiat vermiyorum ama alýn size konya alýn size egeen onlar bilançolarýný yýllarca bastýrdý .sonra ne olduysa .satýþlarýn nerdeyse hepsini kar yazýcaklar.anlamak zor .hesaplar büyük yapýlýyor bu intema için degil .genelde hep böyle
peký ya sýrket kottan cýkarmak ýsterse o zaman ne olacak
deðerlemeye fýyatý cok asaðýdan caðrý yapýlýrsa elýmýzde patlamaz mý bu rýsk yok mu sýzce !
yada son 6 aylýk ortalama ýle caðrý yapýlýrsa ...yontem nasýl olur býlmýyorum artýk suan ama gecmýs yýl zararýna bakýlýrsa deðrlemeden cok býsey beklemek doðru olmaz sanký ...
(parantez acayým sýrket kabuk deðiþtirmek ýsterse halka acýklýk oranýný artýrmak ýsteyebýlýr o zaman da cok yukardan verebýlýr aklýn yolu bu orasý ayrý o zaman ýsterlerse ucururular hýsseyý)
ammmma ecyap da bunu yaptýlar kottan cýkardýðýnda mýllete kan kusturdular...
suan ecyap catr catr kar edýyor deðerlemede cok asaðýlardan oldu deðerleme ne dersýnýz ....
kottan cýkarýp sýrketý buyutup kar ýn tamamýný mý alýrlar yoksa ...yukarý surup halka acýklýk oranýný artýrýp hýsse satýsý ve sonrasý borsa da devam mý ederler sorular sorular...
Burada yer alan yatýrým bilgi, yorum ve tavsiyeleri “Yatýrým Danýþmanlýðý” kapsamýnda deðildir. Yatýrým danýþmanlýðý hizmeti, Aracý Kurumlar ile müþteri arasýnda imzalanacak yatýrým danýþmanlýðý sözleþmesi çerçevesinde sunulmaktadýr.Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir.
Yer Ýmleri