Artan
Azalan
Ýþlem
BIST 30
BIST 50
BIST 100
NASDAQ 100
Hisse Fiyat Fark% Hacim (TL) Düþük / Yüksek
13,09 10% 10,90 Mn 13,09 / 13,09
87,45 10% 635,00 Mn 78,70 / 87,45
22,02 9.99% 206,50 Mn 20,02 / 22,02
25,32 9.99% 68,43 Mn 22,70 / 25,32
30,16 9.99% 1,84 Mr 28,14 / 30,16
1.053,00 -10% 16,61 Mn 1.053,00 / 1.053,00
14,60 -9.99% 983,11 Mn 14,60 / 17,35
13,35 -9.98% 38,96 Mn 13,35 / 13,35
12,48 -9.96% 407,45 Mn 12,48 / 12,79
1,75 -9.79% 302,16 Mn 1,75 / 1,96
308,25 -1.99% 17,26 Mr 305,25 / 311,50
132,00 8.82% 15,02 Mr 114,00 / 132,00
3,14 -1.88% 12,96 Mr 3,08 / 3,22
284,00 7.58% 12,78 Mr 260,00 / 284,00
420,25 -1.23% 11,48 Mr 418,25 / 431,00
18,98 1.99% 716,50 Mn 18,36 / 19,08
73,20 -0.68% 8,75 Mr 72,85 / 74,05
284,00 7.58% 12,78 Mr 260,00 / 284,00
741,50 1.99% 4,00 Mr 720,50 / 743,50
95,65 -1.54% 576,94 Mn 94,25 / 96,75
111,90 -0.36% 293,60 Mn 110,80 / 112,70
31,38 1.49% 126,31 Mn 30,10 / 31,66
10,59 3.62% 645,46 Mn 10,12 / 10,70
82,20 -1.14% 450,82 Mn 81,60 / 83,75

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj
Sayfa 117/312 ÝlkÝlk ... 1767107115116117118119127167217 ... SonSon
Arama sonucu : 2494 madde; 929 - 936 arasý.

Konu: INTEM - Ýntema Ýnþaat ve Tesisat

1.  Alýntý Originally Posted by NEVZATWW Yazýyý Oku
    dostum .ilk beþ kurumdaki mallar tamamen kendisinin ..piyasada 200.000 lot hissesi var bununda içinde ne kadarý kendisinin bilinmez .bence çok az kiþide hisse var .toplam 50 000 ve ya 60 000 bunu geçmez belki de yoktur .herkesten malý topladýlar. sermaye artýrýmý olurmu bilmem ama artýk kabuðuna sýðmayan hisse bence çok güzel karlar açýklayacak bu karlarda .hisseyi götürücek..defterdegeri düþücek.fiat kazancý düþücek..üçaylýkta baþlayacak artýk diyorum kendi düþüncem .önce karlar patlatýlýcak sonra sermaye artýrýmý olucak .þu anda yapmaz.bence.genelkurul tarihinide açýklamadý .her þeyin hayýrlýsý .bu sadece bir düþünce.yarýn bakmýþsýn sermaye artýrýmý yapmýþ .bence köklü olucaksa .önce kar sonra zaten o beklenti biter .egeen konya buna benzer þirketler örnek.zarar yazan yada arada küçük karlar açýklayan þirketler þimdi satýþlarýn yüzde yetmiþi kar oluyor düþünün.bunda yüzde on olsa 80 milyon yüzde beþolsa 40 milyon.bu karý yapmýyormu bunu dünya markasý.yapýyor .burda bunu yazan bir arkadaþa kýzýyorsunuzda .gerçek bu evet gerçek.bu karlarý gösterse iisterse gösterir.fiat vermiyorum ama alýn size konya alýn size egeen onlar bilançolarýný yýllarca bastýrdý .sonra ne olduysa .satýþlarýn nerdeyse hepsini kar yazýcaklar.anlamak zor .hesaplar büyük yapýlýyor bu intema için degil .genelde hep böyle
    peký ya sýrket kottan cýkarmak ýsterse o zaman ne olacak

deðerlemeye fýyatý cok asaðýdan caðrý yapýlýrsa elýmýzde patlamaz mý bu rýsk yok mu sýzce !

yada son 6 aylýk ortalama ýle caðrý yapýlýrsa ...yontem nasýl olur býlmýyorum artýk suan ama gecmýs yýl zararýna bakýlýrsa deðrlemeden cok býsey beklemek doðru olmaz sanký ...

(parantez acayým sýrket kabuk deðiþtirmek ýsterse halka acýklýk oranýný artýrmak ýsteyebýlýr o zaman da cok yukardan verebýlýr aklýn yolu bu orasý ayrý o zaman ýsterlerse ucururular hýsseyý)

ammmma ecyap da bunu yaptýlar kottan cýkardýðýnda mýllete kan kusturdular...

suan ecyap catr catr kar edýyor deðerlemede cok asaðýlardan oldu deðerleme ne dersýnýz ....

kottan cýkarýp sýrketý buyutup kar ýn tamamýný mý alýrlar yoksa ...yukarý surup halka acýklýk oranýný artýrýp hýsse satýsý ve sonrasý borsa da devam mý ederler sorular sorular...
    Burada yer alan yatýrým bilgi, yorum ve tavsiyeleri “Yatýrým Danýþmanlýðý” kapsamýnda deðildir. Yatýrým danýþmanlýðý hizmeti, Aracý Kurumlar ile müþteri arasýnda imzalanacak yatýrým danýþmanlýðý sözleþmesi çerçevesinde sunulmaktadýr.Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir.

2.  Alýntý Originally Posted by MATESÝS+ Yazýyý Oku
    peký ya sýrket kottan cýkarmak ýsterse o zaman ne olacak

deðerlemeye fýyatý cok asaðýdan caðrý yapýlýrsa elýmýzde patlamaz mý bu rýsk yok mu sýzce !

yada son 6 aylýk ortalama ýle caðrý yapýlýrsa ...yontem nasýl olur býlmýyorum artýk suan ama gecmýs yýl zararýna bakýlýrsa deðrlemeden cok býsey beklemek doðru olmaz sanký ...

(parantez acayým sýrket kabuk deðiþtirmek ýsterse halka acýklýk oranýný artýrmak ýsteyebýlýr o zaman da cok yukardan verebýlýr aklýn yolu bu orasý ayrý o zaman ýsterlerse ucururular hýsseyý)

ammmma ecyap da bunu yaptýlar kottan cýkardýðýnda mýllete kan kusturdular...

suan ecyap catr catr kar edýyor deðerlemede cok asaðýlardan oldu deðerleme ne dersýnýz ....

kottan cýkarýp sýrketý buyutup kar ýn tamamýný mý alýrlar yoksa ...yukarý surup halka acýklýk oranýný artýrýp hýsse satýsý ve sonrasý borsa da devam mý ederler sorular sorular...
    dostum her þey olabilir .bunu biz bilemeyiz .kottan çýkarmý çýkar hiç belli olmaz.bunu eczacýlar bilir dedigin gibi yapmadýmý yaptý eczacý yapý .yýllarca bayýltý sonra kottan çýktý ben bakmadým bilançosuna güzel karlar yapýyor demissin inanýyorum yapar yapar.bu intema bu þartlarda namuslu birinin olsaydý þimdi zaten zarar göstermezdi .bu fiatlada intemada olmazdý.kottan çýkartýrsa bilançolarda namussuzluk yapmaz .kardeþim spk ve maliye uyuyor .sen aç bir bakkal manav sana kan kusturur bunlara cömertdavranýyorlar .ya halka açýk þirketler özellikle býrak maliyeyi vergi dairesini baðýmsýz bilanço hazýrlayanlarý .spk bile burda bu namussuzlarla..spk suçlu degilmi suçlu bizlerde hakkýmýzý aramýyoruz yasal yoldan .bu intema için degil .biliyorsunuz bir çokm þirket halka arz oldu üç beþ yýlda.yüzde doksaný ýna yakýný ya battý gitti yada gözaltý pazarýna atýldý yüksek fiaattan halka arz oldu.bunda yatýrýmcýyý batýran batmasýna sebep olan spk degilmi .istanbul menkul kýymetler borsasýndaki insanlar suçlu degilmi.suçlu ne dolaplar dönüyor bilmiyoruz .önce þeffaf olmalýyýz..denetlenmeli hesap sorulmalý.hattabatýk firmayý borsaya getirenden onu halka arz etmek için izin verenden hesap sorulmalý..ben maðdur olmadým ama olabilirim .burasý türkiye ..bizim ...spk ...ve ... imkb...tavrýný hýrsýzdan soyguncudan yana koymuþ yatýrýmcýyý düþünmüyor ..düzenleme þart .burda yazan arkadaþlar devamlý spk imkb ve televizyondaki ekonomi kanallarýna yazsalar .internette devamlý paylaþsalar inþ bir duyarlý bu soruna sahip çýkar dur der.....

3.  Alýntý Originally Posted by NEVZATWW Yazýyý Oku
    dostum her þey olabilir .bunu biz bilemeyiz .kottan çýkarmý çýkar hiç belli olmaz.bunu eczacýlar bilir dedigin gibi yapmadýmý yaptý eczacý yapý .yýllarca bayýltý sonra kottan çýktý ben bakmadým bilançosuna güzel karlar yapýyor demissin inanýyorum yapar yapar.bu intema bu þartlarda namuslu birinin olsaydý þimdi zaten zarar göstermezdi .bu fiatlada intemada olmazdý.kottan çýkartýrsa bilançolarda namussuzluk yapmaz .kardeþim spk ve maliye uyuyor .sen aç bir bakkal manav sana kan kusturur bunlara cömertdavranýyorlar .ya halka açýk þirketler özellikle býrak maliyeyi vergi dairesini baðýmsýz bilanço hazýrlayanlarý .spk bile burda bu namussuzlarla..spk suçlu degilmi suçlu bizlerde hakkýmýzý aramýyoruz yasal yoldan .bu intema için degil .biliyorsunuz bir çokm þirket halka arz oldu üç beþ yýlda.yüzde doksaný ýna yakýný ya battý gitti yada gözaltý pazarýna atýldý yüksek fiaattan halka arz oldu.bunda yatýrýmcýyý batýran batmasýna sebep olan spk degilmi .istanbul menkul kýymetler borsasýndaki insanlar suçlu degilmi.suçlu ne dolaplar dönüyor bilmiyoruz .önce þeffaf olmalýyýz..denetlenmeli hesap sorulmalý.hattabatýk firmayý borsaya getirenden onu halka arz etmek için izin verenden hesap sorulmalý..ben maðdur olmadým ama olabilirim .burasý türkiye ..bizim ...spk ...ve ... imkb...tavrýný hýrsýzdan soyguncudan yana koymuþ yatýrýmcýyý düþünmüyor ..düzenleme þart .burda yazan arkadaþlar devamlý spk imkb ve televizyondaki ekonomi kanallarýna yazsalar .internette devamlý paylaþsalar inþ bir duyarlý bu soruna sahip çýkar dur der.....
    iste aynen oyle halka arz da sureklý olmasý deðerýn ustunde arz oluyor ... daha arz olmadan soymaya baslýyor defakto ýsler ýyý deðýl býldýðým kadarýyla halka arz olacak dendý dedým onun da batmak vaktý gelmýs ..

ýntem semaye tavaný artýrmasý bana tuhaf geldý bedellý yapsa kendýne dokunur ve o kadar cok gecmýs yýl zarar varký dýse dokunur býle olmaz bedelsýz yaparsa kar eden sýrket deðýl ký neyýne yarayacak...

bu satýsa hazýr fýnansal yatýrým kýsým satýlacak mý aceba 3.çeyrekde 38 mn ýken 4.çeyrekde 64 mn olmus ecyap ýn deðerlemesý sanýrým o ..o satýs olursa býseyler olur ...sanký...ecyap ýn %5 ýne sahýp sonucta ...
    Burada yer alan yatýrým bilgi, yorum ve tavsiyeleri “Yatýrým Danýþmanlýðý” kapsamýnda deðildir. Yatýrým danýþmanlýðý hizmeti, Aracý Kurumlar ile müþteri arasýnda imzalanacak yatýrým danýþmanlýðý sözleþmesi çerçevesinde sunulmaktadýr.Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir.

4. aynen katýlýyorum ..köklü firmalarýn halka arzlarý devamlý erteleniyor.yýllardýr yatýrýmcýda bekliyor halka arzý saðlanmýyor .ama batýk hýrsýz .zararda olan .içi boþaltýlmýþ ne kadar firma holding þirket varsa .halka arzýna izin veriyorlar.onlarda küçük yatýrýmcýyý zarara uðratýyor batýyor gidiyor..de faktoda böyle .spk küçük yatýrýmcýyý düþünmüyor bunlar burda pastadan payýný alýyor demekki..bunda suçu büyük.inteme ya gelince ben zararýna inanmýyorum yýllardýr zarar.800 milyonun üzerinde satýþ yapýcaksýn .dünya markalarýný bir araya toplayacaksýn.satýþ süper olucak ama zarar zarar yýllardýr zarar.ben bu sahtekarlara inanmýyorum.bunlar cepten cebe aktarýyor karý.içini boþaltýyor .intemanýn.bazý arkadaþlar.satýldýðýný söylüyor bazýsýda ortak geldi diyor.varmý böyle beklenti bilmiyorum ama bence yoktur.ilerde satýþ ve ya ortak olurmu olur .aslýnda dünya markasý.ben üç aylýkta kar bekliyorum zarar gelirmi gelir beklentim büyük bu sefer..her þeyin hayýrlýsý...

5.  Alýntý Originally Posted by NEVZATWW Yazýyý Oku
    aynen katýlýyorum ..köklü firmalarýn halka arzlarý devamlý erteleniyor.yýllardýr yatýrýmcýda bekliyor halka arzý saðlanmýyor .ama batýk hýrsýz .zararda olan .içi boþaltýlmýþ ne kadar firma holding þirket varsa .halka arzýna izin veriyorlar.onlarda küçük yatýrýmcýyý zarara uðratýyor batýyor gidiyor..de faktoda böyle .spk küçük yatýrýmcýyý düþünmüyor bunlar burda pastadan payýný alýyor demekki..bunda suçu büyük.inteme ya gelince ben zararýna inanmýyorum yýllardýr zarar.800 milyonun üzerinde satýþ yapýcaksýn .dünya markalarýný bir araya toplayacaksýn.satýþ süper olucak ama zarar zarar yýllardýr zarar.ben bu sahtekarlara inanmýyorum.bunlar cepten cebe aktarýyor karý.içini boþaltýyor .intemanýn.bazý arkadaþlar.satýldýðýný söylüyor bazýsýda ortak geldi diyor.varmý böyle beklenti bilmiyorum ama bence yoktur.ilerde satýþ ve ya ortak olurmu olur .aslýnda dünya markasý.ben üç aylýkta kar bekliyorum zarar gelirmi gelir beklentim büyük bu sefer..her þeyin hayýrlýsý...
    insallah ecyap satilir da intem.hep borctan kurtulur hem kasaya 64 mn girer iste o zaman bu yukselis ve sermaye tavanj artiriminin bosa olmadigi anlasilir ...

tersi durumunda kottan cikarsa o zaman pis olur ...

kendimizi uzmeyecek az miktarla risk almaya deger gibi

ama risk de buyuk getiside cok buyuk olabilir uzulmememk kaydi ile islem yapmaya musait gibi ama.tabiki asla yatirim tavsiye olamaz ...

satilmaya hazir finansal yatirim kisminin 38 mn dan 64 e cikmasi tek ceyrek de gercekden ilginc bi hal.almis

%5 i 64 mn eden ecyap suan ki defter degeri 1 mikyar 300 mn a yakin demektir

64x20=1.280

bu durum ecyap in 600 mn olan defter degerinin 1 ceyrekde yaklasik 2 katina ciktigini gosterir bu nasil mumkun

ya degerleme de hata yapildi 3.ceyrde yada faaliyete gecen yatirimlari oldu ben anlamadim ...

umarim bu degerleme ecyap satisini getirir ..

intem.satilir sa bu kadar gecmis yil.zarar varken ne kadar a gider bilemem artik ...

6. katýlýyorum dostum .ama üç aylýktanda umutluyum .bir planlarý var.gibi .buralar destek gibi .zaten varsa bir planlarý .bu satýþ olur . ortaklýk olur.yukarý hareket yapýp kalanlarýda alýcaklar .kimse kalmadý gibi .eczacýlar yýllardýr kazandýrmadý hiç.intememada sýkýntý var bunuda zaman içinde anlýyacaz.sermaye artýrýmý yaparmý bilemem öyle bir hazýrlýk var bedelsiz vericekse önce karlarý patlatmalý.ince hesap yaparlar.ama bedelli bedelsiz yapýcaksa .yaparda belli olmaz.bakalým yönetim kurulu ne zaman topanacak .tarih belli degil kuruldan kayýtlý sermaye tavaný yükseltilicek genel kurul tarihi açýklanacak.hayýrlýsý...mal toplu .var bir hesap .

7. takas paylaþacak dostlar yokmu ....üç aylýk iþlemler takas iþlemi ..intemacýlar kayboldunuz

8. Intema satilmaz arkadaslar, ecyap yabanci ortaklik yapar, yabanci ortaga intema elindeki % 5, ve eczyt elindeki % 12 hissesini satar bence boyle daha mantikli degil mi , intemayi eczacilar hic satar mi, sanmiyorum, ytd.

Sayfa 117/312 ÝlkÝlk ... 1767107115116117118119127167217 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •