Ýyi ki bilmiyor kalabalýklar,/ Yaðmura bakmayý cam arkasýndan/
Ýnsandan insana þükür ki fark var; / -Birine cennet birine zindan- /Ýyi ki bilmiyor kalabalýklar
Size kaç dediler bist komisyon oranýný.
SM-G930F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bana viop için 10.000'de 3 demiþlerdi. Hisse için konuþmadýk ama artýk kendilerini öyle ucuza satmýyorlar. Yeni gelenlere minimum 10.000'de 3 falan veriyorlar çok hacim yapan biri deðilse.
Aslýnda info için en büyük katalizör kuþkusuz piyasanýn en düþük ortalamalarýndan biri olan komisyon oranlarýný yukarý çekebilmek olacaktýr ki 10.000'de 1 olan ortalama komisyon oranýnýn 10.000'de 1,5'a çýkmasý bile ciroyu %50 arttýracaktýr. Ki bu bence rakiplerine göre daha olasý.
yani Osmen'in ortalama komisyon oraný 10.000'de 3,5 civarý mesela. Osmen bunu 4'e zor çeker. Ýþmen hakeza öyle.
Ama info bu oraný 1'den 2'ye hatta 3'e çok rahat çýkarabilir uzun vadede. Bu da hem hacim artýþý hem de komisyon artýþý demek oluyor ki muazzam rakamlar ortaya çýkabilir.
Ýnsandan insana þükür ki fark var; / -Birine cennet birine zindan- /Ýyi ki bilmiyor kalabalýklar
bu artan hacimlerle birlikte, faiz gelirlerinde de artma olmuþtur. daha fazla kredi daðýtmýþtýr.
sermayesini bakalým bu sene kadar büyültecek
Hocam kiþiye göre teklif veriyorlar portföy durumunuza göre deðiþebilir artabilir azalabilir bana 10 binde 3 verdiler bist viop.Birazda insanlarýn pazarlýðýna ve hacmine baðlý olabilir deðiþebilir.Þuanki kurumumda 10 binde 7 veriyordum. Ýyi teklifi görünce hesap açma iþlemlerini baþlattým. Ytd
WAS-LX1A cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Son düzenleme : clastobar; 17-06-2020 saat: 06:29.
Yer Ýmleri