1000 lota 1950 TL
10 bin lota 19500 tl gibi bir rakam verilecek
bedelli oraný biraz yüksek olduðu için bölünme tarihi yaklaþtýkça tahtada bedelliye katýlým için satýþ olabilir
sizin düþünceniz nedir arkadaþlar ?
1000 lota 1950 TL
10 bin lota 19500 tl gibi bir rakam verilecek
bedelli oraný biraz yüksek olduðu için bölünme tarihi yaklaþtýkça tahtada bedelliye katýlým için satýþ olabilir
sizin düþünceniz nedir arkadaþlar ?
Walla ben de o niyetle bekledim 5 TL altýna gelirse kozalaklardan pay çýkarýp toplarým diye ama gelmedi, bir de tahta derin olmadýðý için 15-20 kademe çizmeden mal da alýnmýyor) Ýnfo'nun iþleri çok iyi gidiyor görünüyor buradaki arkadaþlar yabancý deðil o yüzden bir taraftan da yükselmesine seviniyorum. Ýsmen'den selamlar, bol kazançlar..
P.s: çok para kazanýrsanýz ismen'e tekrar bekleriz bizim tren info gibi hýzlý kalkmýyor, rayda sabit hýzda ilerliyoruz..![]()
Yazdýklarým tamamen kiþisel görüþlerim olup yatýrým tavsiyesi deðildir.
Saðolun sayýn hakkýakgün oradan da kazanýyoruz ancak aðýr aðýr gidiyor. Ben þahsen bu büyüme ve hacim artýþý ile beraber üstüne birde bedelliden sonra borçlanma maliyeti çok azalacaðýndan çok iyi olacaðýný düþünüyorum. Ayrýca bedelli konusunda þuan yaklaþýk 6 TL olan ve bedellide 1 tlden lot alma fýrsatýný çoðu kiþinin deðerlendireceðini düþünüyorum. Son zamanda hisseye ilgi her yerden var yerli yabancý alýcýsý çok.Heekese bol kazançlar. Ytd
WAS-LX1A cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hoþbulduk , her gün ufak ufak alýma devam , ismen forumundada yazmýþtým ilk aracý kurumlara yatýrým yapmadan önce çok araþtýrdým hepsini diye ve ismen daha makul geldiði için ismene girdim diye çok yüklü bir portföy ile ama þu an infoda ilgiyi hak ediyor ama önünde çok yol var tabi , tahta çok sýð korkutuyor insaný kendi hacmimle girersem sonra çýkamazsam diye , ismende öyle bir sýkýntý yok ,ismen daha likit bir hisse , bedelli inþallah tahtanýn sýðlýðýný biraz hafifletecektir
Bunu çok eski fiyatlardan alan çok olduðunu düþünmüyorum bu hissenin ismen gibi çok eski sadýk yatýrýmcýlarý yoktur çoðu kiþi 2019 sonu gibi hisseye girmeye baþlamýþtýr , bu hissenin ortalama maliyeti yüksektir yatýrýmcý nezdinde , hissenin ederine gelirsek doðru fiyat çok hýzlý arttý ama þirkete baktýðýnda eskiden zarar açýklayan þimdi ise iyi kar açýklayan bir þirket var , önemli olan istikrarý bozup bozmayacaðý , bist hacimlerinin düþüp düþmeyeceði bunlar çok önemli , çünkü infonun ana gelir kalemi komisyon , gelir dengelemesi yok bunda ismende olduðu gibi , hacimler düþtüðü zaman info çabuk çakýlýr , bist hacminin düþmesini bekliyor muyum hayýr en azýndan 2021-2022 , çünkü bireysel tasarrufun çok az kýsmý %5-6 sý borsada , mevduat ve dolarda hala çok yüksek rakamlar var , faizler düþüyor , düþecek daha da , dolar yükselebir ama çok yükseleceðini sanmýyorum , onun için borsaya para akýþý daha devam edecektir , yani info , ismen bunlarýn daha yolu var , info sýð olduðu için daha yüksek artý veya eksi tepki veriyor yani likit bir hisse deðil , ismen ise tam tersi ,
Yer Ýmleri