Önümüzdeki hafta bilanço gelecek inþallah son gönderme 30 Ekim. Nasýl bir bilanço bekliyorsunuz.
Ben kendimce geçen çeyrek yaklaþýk 7 milyon geldi.
Bu çeyrek kas iþlemleri 2.çeyreðe göre müþterilerin kar zarar oraný þirket lehine biraz artmýþ. buradan 1 milyon ilave diyelim. Etti 8 milyon
Halka arz geliri ve þirket satýþýndan muhafazakar davranalým 2 milyonda oradan gelse etti 10 milyon.
3 çeyrek hacim artýþýndan ilave syn monaroza nýn tablosuna göre yaklaþýk 10 milyon ilave komisyon var.Komisyon oraný da artmýþtýr bunuda giderlere sayarsak.
Benim beklentim minimum 15 milyon yapýyor. 15-20 milyon arasýnda gelmesi lazým diye düþünüyorum ters bir þey olmazsa.
Borsadaki aracý kurumlar içinde komisyon oraný en düþük olaný info. Ýnfonun hem müþteri kazanma hemde komisyon oraný arttýrma gibi 2 yönlü avantajý var. Diðer kurumlarda müþteri kazanabilir ama komisyon oraný arttýrmalarý zor arttýrsalar bile daha kýsýtlý alanlarý var. Ýnfonun komisyon oraný geçen çeyrek güzel artýþ göstermiþti çünkü burada güzel bir alaný var rakiplerine göre. Sayýn Barýþ beyin paylaþtýðý borsada iþlem gören aracý kurumlarýn hacim ve pazar payý tablosunda þuana kadar 4.çeyrekte 3.çeyreðe göre hem bist hemde viop pazar payýný arttýran tek þirket info. Ytd
WAS-LX1A cihazýmdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri