karý ýyý gelen vesbe eksý 7 yaptý bu borsa ýnanýlmaz býr yer
karý ýyý gelen vesbe eksý 7 yaptý bu borsa ýnanýlmaz býr yer
Sevgili ortaklar, OSMEN müdürleri satýþ için sýraya girmiþler ne dersiniz ? Benim elimde de OSMEN olsa bu fiyatlardan ben de satardým doðrusu. Yaklaþýk 1,5 m lot
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
iyi akþamlar.Belki merak edenler vardýr diye yazmak istiyorum.
Komisyon iadeleri düþmeden önce;
3. çeyrek Bist ortalama komisyon oraný 0.000132 (2. çeyrek 0.00015)
3. çeyrek Viop ortalama komisyon oraný 0.00012 (2. çeyrek 0.000105)
Kaldýraçlý iþlemlerden komisyon ile beraber 6 milyona yakýn gelir var.Müþterilere kullandýrýlan kredilerden gelirde çok iyi artmýþ.
Þirketin hýzlý büyümesi ile normal olarak genel yönetim giderleri de artmýþ.Kendi görüþüm bilançoyu beðendim.Bedelli tamamlandýktan sonra þirket güncel hacim oranlarý ,faizlerin artmasý (kredili iþlem geliri için)ve dolar kurunun yükselmesi ile( Kas iþlem geliri açýsýndan) 4. çeyrekte daha iyi kar ediceðini düþünüyorum.
Ortalama oranlarý kendim hesapladým.hata yapmýþ olabilirim.YTD.
burasý osmen deðil ama
Burasýnýn OSMEN olmadýðýnýn ben de farkýndayým. Hani OSMEN de karþýlaþtýrma açýsýndan ayný sektörde olduðundan diðer firmalarý da takip etmek gerektiðini düþünüyorum. Onlar da ne yapýyor, yöneticileri alýyor mu satýyor mu? He ne dersin kardeþim?
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
iyi aksamlar.Osmen ortaklari paylarini MKK'ya kaydettirmisler simdilik, satacaklari anlamina gelmiyor ama belki de satabikirler.Açikçasi bunu bilebilmek için onlar olmamiz lazim.
Buna benzer ortak satiþlari bedelsiz sonrasi 3.5 seviyelerinden info'da da olmustu ama 7 civarindan sonra baþka þirket içi alimlar oldu.Ayni zamanda hatirladigim Ýsmen'de 6 civarlarindan yuklu satis yapmisti Ýþ bankasi.Kisaca biri satiyorsa biri de aliyor.Araci kurum sirketlerinde kar tahminini çok rahat yapabiliyoruz hacimler üzerinden.
Kendi görüþüm araci kurumlari etkiliyecek en buyuk tehlike yuzde 20 uzerinde çikan mevduat faizi olur.
o sýralar akýl sýr erdirememiþtim iþ bankasýnýn satýþarýna ama biraz bakýnca zaten alanýn iþ bankasýnýn fonlarý ve emeklilik fonlarý olduðu belli oldu. Bunlara fazla takýlmamak gerek dediðiniz gibi
Yer Ýmleri