15 kasýmdý herhalde son gün süre daraldý artýk nakit hazýr bedelli ye girecez , bitsin artýk þu bedelli iþide þirket yoluna baksýn ,
15 kasýmdý herhalde son gün süre daraldý artýk nakit hazýr bedelli ye girecez , bitsin artýk þu bedelli iþide þirket yoluna baksýn ,
Doðru söylüyorsunuz, kredili alamaz kimse, kaçýrmýþým gözden
SM-N960F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Belki de bankadan kredi yada borçla alan mý oluyor, tahta yapýcý bu tarz yatýrýmcýlarý sevmez sanýrým, bizide mý sevmiyi acaba[emoji3]
SM-N960F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Merhabalar aranýza yeni katýlma çabasý içerisindeyim. Þu an araþtýrma safhasýndayým.
Bedelli muhakkak güç katacak gibi görünüyor.
Ama MB tarafýndan faiz artýþýna gidileceðine kesin gözüyle bakýlýyor. Borsada iþlem gören para faize kayar mý? Ýþlem hacimleri düþer mi ?
Aracý kurumlarýn gelirlerini en çok etkileyecek bu durum olmaz mý ?
Ne düþünüyorsunuz bu konuda acaba?
Son çeyrek karý çok beðendim. 8 9 lar bana çok pahalý geliyordu ama son çeyrek 18 m kar bana göre 11 12 leri bile ucuz hale getirmiþtir. Ýleriki çeyreklerde ( 4 q) 18 bile kar etse 72 m kar eder, 100 milyon sermayeye bölsek 7.2 ederi eder.þu an 10.78 yani bölünmeli 3.65 den fiyatlanýyor 2 kat prim. Ama monazora nýn dediði gibi gelecek bedelli parasý ile katýlan güçle 100 milyon iþten bile deðil kar yazmasý. 10 fk dan fiyatlansa 10 tl eder 3 65 fiyat. Bakalým.
Yer Ýmleri