Tarilla arkadaş emeğin ve paylaşımın için sağolasın bu matematiği çok sevdim.
ssss
Tarilla arkadaş emeğin ve paylaşımın için sağolasın bu matematiği çok sevdim.
ssss
Abi aslında oran %60.47 ancak ben yazıya ilave etmeyi unutmuşum.. Ben oranı hesaplarken net kârı 15.78 milyon tl olarak aldım sebebi de şu 3.çeyrekte olağanüstü bir halka arz geliri vardı, fade.. 2 milyon tl eksik hesaplamamın sebebi de buydu.. Bu kadar hızlı kâr ve özsermaye artıran şirket bu oranda çok kısa sürede %100'de geçilecektir.. En kötü şartlarda 500 bin tl, ortalama 650-700 bin tl, vade sonu ve hacmin patladığı günlerde 900-950 bin lirayı çok rahat buluyoruz..
Rica ederim hocam.
Eywallah tarila kardeş. Hedefimiz hedef savunmaya parayı artırıp info sayesinde ortak olup hedef savunmaya ortak olmak, bir gün büyütürlerse ve halka açmayı başarabilirlerse.Gerçek büyüyen bir şirketler topluluğu var karşımızda , sağolsunlar. Destek için halk yatırımda onbinde 4 komisyonum olmasına rağmen infoda hesap açıp al satlarımı oraya kaydıracağım. Karınca kararınca destek
İşmen gibi devasal bir kağıdın, arkadasında işbank olmasına rağmen ve komisyon oranlarımız çok düşük olmasına rağmen ürettiği komisyon takdire şayan bence. Ben işmenin halka arzını da bilirim. Yıllarca 40 ile 70 m arası kar yollardı. Nolduysa son 3 sene oldu.para paratı çekti galiba. Bizde para hala sadece çarklara çalışıp çark büyütüyor. O günlerde elbet gelir
Yer İmleri