Yüzde 4.5 eksi ile harika devam ediyor.çulsuzlar satýyor demekki, para koyacaklar ya
Yüzde 4.5 eksi ile harika devam ediyor.çulsuzlar satýyor demekki, para koyacaklar ya
Sabah info günlük bültene bakmýþtým sermaye arttýrým haberleri kýsmýnda üç tane bedelli yapacaðým diyen firma vardý bir bakayým dedim glryh atlas mtryo üçüde tavan olmuþ. Bir tane de bedellisi ret olan vardý etyat oda - 3 þuan.Ytd
WAS-LX1A cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Satanlarýn bildiði ama bizim bilmediðimiz bir þey mi var diye düþündürüyor insaný [emoji3526]
CPH1979 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ya tabi ki olabilir. 10 liraya da ceker belki tahta sýð. Ben alýrým düþtükçe o ayrý1000 1000 gönderiyorum emirleri keyfi bilir verirse sildiðimiz yok alýrsak sattýðýmýz yok ne güzel iþteSM-N985F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Panik olmasýn rahat olsun mal taþýmak istemeyen bize versin taþýrýz problem yok
SM-N985F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu neyin algýsý anlayamadým. Þimdi þirket geçen seneye göre çeyrek lik karlarýný katlayarak artýrmýþ iþlerini daha çok büyütmek için sermayeyi artýrmak istiyor üstelik patron satýlmayan paylarýn hepsini ben alacaðým diyor. Ama tabi mal kapmak için algý gerekiyor.. Ben þahsen þirkete güveniyorum.. Yaklaþýk 5 aydýr beklediðim gibi beklemeye devam edeceðim.. Bedelliye de katýlacaðým.. Hakkýmýzda hayýrlýsý olsun..
Redmi 5 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri