Ýnþallah artý 30 gelir. Evet bir þirketin net kar/ özsermayex10 olmasý gereken pd/ dd deðeridir. Seneye 120 kar etse, þimdiki özsermaye 85+30 4q+66 bedelli parasý 186 m özsermaye ile gireriz. 180 diyelim. 120/180x10=6.66 pd/dd etmelidir. Bu noktada hedef fiyat 1 senede 12 tl eder. Swap eurobond , yurt dýþý yabancý alým satýmlara aracýlýk , yabancý piyasa iþlemleri vs. Ne getirir bilemem. Belki çok az olacak ama geliri daðýtmak için önemli. Verhasýl 15 tl olsada þaþýrmam göreceðiz.
Bari 5 tl üstü olaydý iyiydi. Çok uyuzsun info
Bedelli için nakitim hazýr, ana hisse satýp rüçhan swap yapmýcam. Yapana saygý duyarým,Bizde neyse o ve genede belki rüçhan som gün bende swap düþünebilirimde izleyeceðim ama son güne kadar.
amma.....
Haaa böyle aþaðý basýp rüçhanlarý %50 yapacaðýný sanýyorsan herhangi gün spek, yapabilirsin. Ama rüçhanlarýmý kafana indiririm kendimce. Buda böyle biline. En güzeli efendice azar azar çýk.
Hele bi keremece 500 bin lot alsýn hele! Bi görek gücünü tarila. Ortada yok daha. Ne güzel þanslýda hazýr düþmüþ
Ýnfonun ay baþýndan beri ptesi R açýlmadan önceki güne kadar aldýðý 750k lotun kabaca maliyeti cep to cep deðilse 11,7 seviyeleri hocam. Þu anda zararda hatta, R sürecinde satmaya kalksa zaten kaýt 2 taban yer o yüzden sürecin bitmesini bekleyecek bence. Kaðýdýn zaten dibi eski 9 þimdiki 3,70 seviyesidir, varsýn oraya kadar bassýn gelmiþken..
Ben yine bgn düþüþün son olduðunu, bedelli süreci tamamen sonlanana kadar artýk 2 aþaðý 3 yukarý yaparak bu seviyelerde yatýrýmcýyý esir edeceðini beselliye sokacaðýný düþünüyorum. Maalesef bu yýlki bedelliler içinde bir ilki yaþattý bize info. Organize bir ekip yapýyor tahtayý, yeni kimse de yanaþmýyor, yanaþamýyor. Operasyon çocuklarýnýn elinde kaýt..
Yer Ýmleri