Bu rüçhanlarý dönüþtürmek mi lazým yoksa beklesek anormal bir fiyatlama ile satýþ imkaný tanýr mý?
Ben þunu anlýyorum sonuçta rüçhan larda ana hisseye dönüþecek ana hissenin yüksek olmasý her zaman daha iyi deðil mi ana hisse satýp rüçhan alayým desen tahta sýð olduðu için bu seferde ana hisse düþüyor. Deðiþik bir paradigma. Ytd
WAS-LX1A cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Garanti bankasý
SM-A520F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hayýrdýr kalýn mý geldi çok biþey yazmamýþtýk altlara...
Binde 1.5 bende, 1 sene yüzünü göremez malýn, binde 4 e kadar da kendime izin verdim fazlasýný almam benim için çok olur.
Þimdi -10 yapabilir problem yok grafik bu haftalýk kapandý önümüzdeki hafta bakarýz hala sallýyorsa biz de jeton sallarýz makineye herkese bol kazançlar.
SM-N985F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yapmýþ olduðum yorum yanlýþ anlaþýlmasýn, sonuçta hepimizin bir hesabý, hayali var ve o yüzden buradayýz.
Ama belirtmek istediðim þu; hep gelecekte þu karlarý edecek, þu fk'ya düþecek, hisseyi burada daha fazla durduramazlar, hala basýyorlar gibi yorumlar yapýyoruz, kabullenemiyoruz ya tam tersi çok doðal diye düþünüyorum böylesi hareketlerin, hatta daha da düþebilir, gelebilecek karlara göre ucuzun da ucuzu olabilir..
Seneye hesaplamýþ olduðumuz karlarý (100-120 milyon) yýllýklandýrmýþ olarak da getirebilir, getirdiði halde bile 4,5 fk ile hala fiyatlanýyor olabilir.. Ha sonrasý ismen'in 3 ten yükseliþi gibi olabilir. Hala o fiyatta diye satmamalýyýz, çok bekletti diye inmemeliyiz, yolumuz uzun olabilir demek istedim.
Ýsmen sene baþýnda aldýgým zaman 5 liraydý. Ucuz dedim ve gelecek karla daha da ucuzlayacak diye aldým. 3 liraya kadar düþtü. Ama o zaman Pandemi çýktý arkadaþ diyebilirsiniz. Yarýn da idlib olur , ABD olur, Brunson olur... Olur da olur.. Piyasa bu..
Demek istediðim daha da düþebilir, yatayda da kalabilir hemen fiyata yansýmaz belki ama ederine odaklanýp mantýk matematik çerçevesinde hesap yapýp sabýrla beklemek bize düþen.
Yer Ýmleri