bedelli sürecide þimdilik gayet güzel gidiyor ben katýlýcam ...infonun önumuzdeki bilançolarda da bana göre önü açýk sabredip beklemek lazým...
bedelli sürecide þimdilik gayet güzel gidiyor ben katýlýcam ...infonun önumuzdeki bilançolarda da bana göre önü açýk sabredip beklemek lazým...
"Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!
Rüçhan tahtasý baya zevkli he![]()
Bazi R tahtalarýnda çok anormal hareketler yaþamýþtým ama burada R ilk acilis yaptigi bir kac saat haric gayet sakin ilerliyor. 6, 20 civari almisim ilk gün baya iyi fiyatmis.Dun ana hisse tavan yapinca R sov yapar diye bekledim ama olmadi. Ana hisseye göre fiyatý daha düþük tutuluyor, tahtaya yeni girecekleri R' ye yönlendirmek için mi acaba..
SM-G965F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaþlar yukarýda bahsettiðim olay gerçekleþmiþ. Sibel GÖKALP 18 milyon tl alacaðýna karþýlýk 18 milyon lot hisse almýþ.
Elindeki 10.606.000 lot ile bedelliye katýldý desek 31.372.000 lot olmasý gerekmez miydi?
http://![]()
Son düzenleme : balýkadam; 27-11-2020 saat: 12:17.
Bu nasýl oluyor çok saçma deðil mi. Madem böyle oluyor bizde ayný þartlarda hisse alalým.
Yer Ýmleri