Originally Posted by
RLC44
gedik net kar/ komisyon% 90 lara ulaþmýþ vaziyette. hesaplamalarýma göre bir þirket +-%10 300 m özsermayeye ulaþýnca komisyon direk kar olarak kalýyor. bu iþmende de böyle olmuþ. ama bizim þöyle bir avantajýmýz var bu adamlarýn komisyon yüzde çalýþmalarý bizim 2 3 katýmýz. yani bizim özkaynaklar 300 m olmadan komisyon geliri býrakacak potansiyele eriþecektir. bununda gelecek bedelli ile ve 4.q kar ile artý bilemediniz 2021 ilk 2q. kar rakamlarý özsermayeye eklenince komisyon gelirleri kadar net kar býrakacaðýný tahmin ediyorum.
ayrýca;
FTECH LABS BÝLÝÞÝM A.Þ.Ftech Labs Biliþim A.Þ. 22 Aðustos 2017â��de Yýldýz Teknik Üniversitesi Ýkitelli Teknopark binasýnda kurulmuþtur. Ftech, finansal teknolojiler alanýnda ve özellikle de FX ve Borsa alanýnda yazýlým geliþtirme faaliyeti gerçekleþtirmektedir
hedef giriþimin bir ortaklýðý, müdür high frequency diye boþuna demedi, ya yazdýrdýrlar yüksek frekansý yada daha geliþmiþi için çalýþýyorlar. adam gibi bir high frequence tutarsa hacime 2 b olmak üzere 5 b bile etki edebilir extra. yapý kredi ve bofa da görüyoruz robotlarý. yerli ve milli bir robot söylentisi de var. bunlar boþuna söylenmedi ortaklar. sonuçta bir aracý kurumuz ve baðlý olduðumuz kiþilerin fx ve biste yönelik algoritmik program geliþtiren bir þirkete ortaklar. ben hacimlerin artacaðýna inanýyorum.
Yer Ýmleri