Tabi sn monarozaya da teþekkürler. Günlük kasaya ne girmiþ harika bir çalýþmasý paylaþýma açtý. Hedef günlük komisyonlarýn bize net kar olarak kalmasý. Sonra günlül 1 m
Tabi sn monarozaya da teþekkürler. Günlük kasaya ne girmiþ harika bir çalýþmasý paylaþýma açtý. Hedef günlük komisyonlarýn bize net kar olarak kalmasý. Sonra günlül 1 m
mavi uygulama kötü eskiden iyiydi portfoye týklayýnca bekleyiniz vs. yapýyor yenisi gelsinBol kazançlar
Bu uygulama benim gibi kuruþa satan adamý kesmez! Bugün son an tökezlemeseydim portföyün 10 katý hacim yapacaktým, 6 katta kaldým. Aþaðýda kaç lot alabileceðim yazýyor, lotlarý yazýyorum al diyorum portföyde gözükmüyor, lot azaltýp giriyorum. Yani bu dakika sürmeyen iþlemlerle deva 10 kademe kalktý. Portföy kýsmý o kadar ufak ki hoþ deðil. Hisse alýrken kodu yazma yavaþ geldi. Üçgen açýlýr menü yavaþ geldi. Ve derinliði mayris mobile dan takip ediyorum. Ýnfo mobilden çýkýnca her seferinde giriþ istemesi can sýkýcý. Ya al sat pasif alýþ, aktif satýþ için saniyelerle yarýþýyorum. Her seferinde giriþ mi yapacam? Yani bu böyle olunca olmuyor, az al sata müsait, ben robotlarla yarýþýyorum.
Puntolar daha büyük olabilir. 20 tane kaðýdým yok ki? Zaten bir insanda çok kaðýt varsa iyi deðildir Altta bir sürü portföyden sonra alakasýz hücreler var, yer kaplayan..
Halkta mobile giriyon. Cillop gibi. Akþama kadar açýk uygulama. Verhasýl býrakmam onu söyleyeyim. Ýyi olmasýný beklemekte hakkým. Para kazandýrýyoruz para kazanacaðýz infoda. Ýyi bir uygulama ve mennuniyet anketini artýrýr, tavsiye ettirir. Bak güzel, komisyonu da iyi dedirtir. Ýþte bu devleþtirmeye yol açar, azdan çok olur çünkü
Þmdi haksýzþlýk etmeyem dedim, bide halk mobilea yorumlara bakayým dedim. Vatandaþýn teki demiþki hiç bi vasfý olmayan program!!!
Ne diyelim, insanlar kolay memnun olmaz, ama bir þey diyorsak bir bildiðimiz vardýr ve varki güncelleme gelicek. Sabýrsýzlýkla bekliyorum
Yeni gelecek uygulamanýn testini kullandým,mevcudu ise 1,5 yýldýr kullanýyorum
2 ayrý segment diyebilirim
Bedelli sonrasý her anlamda yenilenmiþ bir þirket göreceðimize inanýyorum.
Yatýrým tavsiyesi deðildir...
Yer Ýmleri