Gedik artý, 3 tavan yapan global eksi 4...
Gedik artý, 3 tavan yapan global eksi 4...
Bilançosunu çok merak ediyorum. Berkþay info yeni sürüm maliyet aklýmda. Aslýnda bu sebeple son çeyrek kara deðil komisyon kar oraný onbinde 1.3 den uzaklaþmýþ mý onu merak ediyorum. Sn guenno nunu dediði gibi seneye 160 m kar hiçte uzak olmayabilir. Ama ya bu sene gelrse![]()
Dün infoyu aradým ve hesap açmak istediðimi söyledim. komisyon oranýný sordum. Kapýdan girdiðinizde onbinde 5'le baþlatýrýz. sonrasýný iþlem hacminize göre deðerlendiririz dediler. komisyon gelirlerinde yukarý doðru büyük bir deðiþiklik olmayacak gibi
Aynen hocam,hesap þöyle; Bu adamlar 6 milyar hacim yapýyor her çeyrek %10 artarsa son çeyrek yaklaþýk 8 milyar hacim gelecek.. ee her gün kasasýna nakit giriyor. Borç yok stok yok, tedarik yok vs vs..
Komisyonlar artmasa bile; hizmet, faiz ve elindeki nakiti deðerlendirme ile her çeyrek 5-10 arasý bile yazsa; ortalama çeyrek baþýna 40 mio bence gayet makul.
Ben pazarlýk yapmadan hesap açýlýþý yapmýþtým onbinde 20'den baþlattýlar. Ýlk günün komisyon raporunda farkettim. Aradým konuþtum onbinde 8'e indiler. Sonra hesaba biraz daha para yatýrdým (fena bir portföy deðil ama fazla iþlem yapmýyordum) tekrar aradýðýmda onbinde 6'ya indiler þu an 6 + BSMV devam ediyorum. Onbinde 4'lere kadar inebilir siz hacim yaptýkça ancak onun altý çok zor çok daha yüksek iþlem yapmanýz ve daha üst seviye ile görüþmeniz lazým dediler.
Syg.
Yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir.
Her türlü cacýk var tahtada. Kim alýyor satýyor belli deðil. Alan tutarsa iyi. Ýþ osmen sahnede
Þuan komisyon ort 1.3 olduðu için ky ye verilen 7 ler 8 ler bence gayet iyi, her türlü o komisyon ortalamasý yükseliyor
Yer Ýmleri