Ýsmende birde ayrýca arkasýnda iþbankasý lojistik sistemi var , banka dýþý aracý kurumlarda personel gideri mecburen yüksek olacaktýr , bunlarýn elinin altýnda maelesef böyle bir að yok
Ýsmende birde ayrýca arkasýnda iþbankasý lojistik sistemi var , banka dýþý aracý kurumlarda personel gideri mecburen yüksek olacaktýr , bunlarýn elinin altýnda maelesef böyle bir að yok
Hocam benim beklentimin çok altýnda gelmedi; beni rahatsýz eden asýl unsur gðvenilmezlik; bilançoyu detaylý inceledim nolursa olsun gyg bence fazla; ayrýca düþünün bugün elimdeki malý satmak için ( çok büyük bir mal deðil) saatlerce uðraþtým.
Her tahtada insider olur; þirket sahibinden habersiz tahtacý olmaz bu konuda herkes hemfikir; ancak bu kadar olmamalý.
Beni asýl rahatsýz eden ne faliyetler; ne iþ yapma stratejisi nede baþka þey. Beni rahatsýz eden dürüstlük.
Ben bu þirketin Borsadaki tahtasýnda dürüst olmadýðýna inanýyorum. Asýl kuzgýnlýðým buna.
Ayrýca 10-12 TL ler orta vadede gelecek; bunu öngörmek için deha olmaya gerek yok; ama çok daha iyisi olabilir. Bu fýrsatý teptiklerini düþünüyorum.
Herkese bol kazançlar umarým tavan tavan giderde burdaki bütün arkadaþlar paraya boðulur.
Saygýlar selamlar.
Kesinlikle...
Her Ýþbankasý þubesi ayrýca bir iþmen þubesi.
Ýþmen buralardaki banka personeline ekstradan prim/komisyon ödüyor mu?
Hayýr...
Ýþmen gibi banka altý þirketlerle benzerleri kýyaslanmalý.
Ýnfo, gedik, osmen deðil.
Sýklet farký var zira.
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Ýyi ki bilmiyor kalabalýklar,/ Yaðmura bakmayý cam arkasýndan/
Ýnsandan insana þükür ki fark var; / -Birine cennet birine zindan- /Ýyi ki bilmiyor kalabalýklar
Ayrýca herkes geçen çeyreði salt komisyondan gelen 18 milyon TL çeyreklik net kar gibi görüyor.
Geçen çeyrek net kara Fade halka arz geliri + Bulgaristan’daki þirketin satýþý ile 4,5 milyon TL civarý katký geldi tek seferlik.
Geçen çeyrek karýný 13,5 milyon gibi düþünmek gerekir.
Yani karý nasýl olur da ayný kalýr bunca komisyon artýþýna raðmen demek haksýzlýk bence
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Son düzenleme : monaroza; 09-02-2021 saat: 01:30.
Ýyi ki bilmiyor kalabalýklar,/ Yaðmura bakmayý cam arkasýndan/
Ýnsandan insana þükür ki fark var; / -Birine cennet birine zindan- /Ýyi ki bilmiyor kalabalýklar
Emeðinize saðlýk sayýn Monaroza. Kâr rakamý ilk bakýþta beni de ürküttü ama detaylara indikçe banka dýþý aracý kurumlarda GYG’nin bürüt kârýn %40’lýk bir kýsmýný törpülediðini ve sizin son yazdýðýnýz tek seferlik gelirleri de düþündüðümde bu kadar endiþe etmenin de yersiz olduðunu gördüm. Önümüzdeki günler hisse için kýrmýzý olabilir orta vade ise her þey daha güzel olacaktýr.
Kaç gün taban yaparýz. Yarýn kesin gibi. Kuþluda herkes isyanda. Þirketine güvenen yarýn mal toplayabilir. Yarýn iskontolu bir gün olacak
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Valla arkadaþlar ne derseniz diyin ancak bu bilanço tamamen hayal kýrýklýðý, bu yýl lot baþý 61 kuruþ genel yönetim gideri kalemi altýnda para harcamýþ.
2021 1q da bu giderlerin azalacaðýný düþünüyorsanýz amenna... ancak þunu hatýrýnýzda tutun 2020 3 q da bilançoyu incelerken gyg çok rahatsýz olmuþtum; sebebi bu kalem istediðin gibi þiþirilebilir, bunu denetleyemezsiniz.
2021 1 q da da böyle bir sürpriz istemiyorsunýz. Bu adamlarýn bütün yöneticileri Twitter’da; Yazýn kardeþim hesap sorun.
Yarýn ilk iþim Eðer ulaþabilirsem yatýrýmcý iliþkilerini arayýp soracaðým. Bu kadar parlak bir þirketin Bu genel yönetim giderleri kalemi altýndaki temsil giderleri gibi saçma sapan giderlerin; Bir þekilde hesabý sorulmasý lazým.
Unutmayýn sizler bir þirketin resmi olarak ortaðýsýnýz.
Yer Ýmleri