Þirket bu bilançonun satýþ getireceðini bilmesine raðmen kasadaki parayla milletin hissesini aldý.. 1.2milyon lot 5 milyon lira para yapýyor. Bunun haricinde Hedef'in diðer firmalarýna da alým yaptýrdý, yani her þeyi bile bile bu alýmlarýn olmasýný anlamak güç.(bilmediðimiz bir þeyler mi var diye düþünüyor insan o yüzden de satýþa elim gitmedi)
Maalesef yönetim ciddi art niyetli bilmiyorum nasýl olacak sonumuz.
Biz bu kadar düþünüyoruz ama NNF ne yapacak o da ayrý konu.
Faiz giderleri ve genel yönetim gideri bize bu çeyrek ekstra 20 milyona mal oldu ; yani 20 milyon para bu adamlarýn ya kötü yönetimi yada kötü niyetine kurban oldu. Þirketin pay alýmýnýda þuna baðlýyorum; nihayetinde nnf de bunlarýn; ve infonun düþüþü bunlarýn fondan kaçýþa sebep olur. O yüzden alýyorlardýr.
Yinede hacimlerin artacaðýný düþünüyorum hatta borsada ralli beklediðim için mevcut malýmý tutmaya devam edeceðim; ama tek lot almam.
Birde en çok kýzdýðým ulan siz aracý kurumsunuz bu nasýl faliyet raporu.
ben piyasanin negatif tepki vereceðini düþünmüyorum..hisse bunu fiyatladi bence..gelecek çeyrekler iþlem hacmi anlaminda daha iyi olacak buda fiyata yansiyacaktir..ilk tepki mal kapmak için aþagi yönlü sonra toparlayan bir dönüþ yarin ki hareket beklentim..
Rezalet bir bilanço.. En kötü 15m bekliyordum.
Genel yonetim gideri rezilligini bi kenara birakiyorum. Ona ragmen 30m favok var. Ama Finansman gideri 6 dan 14 e cikmis. Kasadaki paranin faizsiz mevduatta fln tutulmasi lazim bunun olmasi icin. Ve musterinin parasi fln degil sirketin kendi parasi .bedelli sermaye artirimi ve son 6 ceyregin karlarindan bahsediyorum. Ben birsey anlamadim. Icinde bulunan insanlar yuzunden guvendigim ve calistigim bir kurumdu. Benim icin bitti. Hesabimi da eski kurumuma tasiyacagim.
Yatirim tavsiyesi degildir.
Yer Ýmleri