8 10 aralýðýna kadar tek lot vermem bu hissede mal kriz ortamýnda dipte alýnýr. Yabancý bu hisseye 5 TL den sonra gelir tahmin tabii ki
PRA-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
8 10 aralýðýna kadar tek lot vermem bu hissede mal kriz ortamýnda dipte alýnýr. Yabancý bu hisseye 5 TL den sonra gelir tahmin tabii ki
PRA-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burada yer alan yatýrým bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda deðildir.
[QUOTE=fener1907;3069706]8 10 aralýðýna kadar tek lot vermem bu hissede mal kriz ortamýnda dipte alýnýr. Yabancý bu hisseye 5 TL den sonra gelir tahmin tabii ki
uzun suredir ayni istek ve duygular icindeyim.bekliyoruz.hayirlisi bakalim.
tam bir yil icindeki en guzel kap haberine verdigi tepki ortada .aslinda boyle olmasi guzel gunlerin habercisi olarak dusunmeme neden oldu.sebebini bilmedigim bir sekilde...
Burada yer alan yatýrým bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda deðildir.
Ben bu þirkete güveniyorum.inanmak baþarmanýn yarýsýdýr.fazla degil 20 bin lot malým var uzun vade yatýrýmcýyým.
sanirim 1 tam sene boyunca o kadar firsati kacirinca paronayak oldum.bu kadar kompleks bir durumda olmayabilir.
Yer Ýmleri