Kap a haber düþtü patron pay almaya baþlamýþ ne kadar aldýðý yazmýyor ama
SM-N920C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
en cok merak ettigim sey bu hissede kac yatirimci var ?
50 bin lot alti kac yatirimci var ?
k.y gune 21 lot 100 lot alip satarak baslamaz herhalde
Bu büyük ortak abdi mertoðlu 14 ay önce biz aldýðýmýzda satan küçük ortak 2250000 lot satmýþtý 3.28 ortalamayla ve hisse o gün bu gün ihya olamadý eðer þu 10 günde bu kadar hisse geri alýmý yaparsa en az yüzde elli kar eder temettü ve bedelsizle hem de hisse düze çýkar eðer meksa gibi 250 aldým 500 sattým olayýna girerse hiç birþey olmaz yatýrým tavsiyesi deðildir...
niye alsinki 3 kurusa 5 kofte varken 5 kurusa 3 kofte alinmazki
Ben öncelikle borsada 10 milyon $ altý geliþmekte olan þirketlere orta ve uzun vade için portföy oluþturuyorum. Safkar yeni gözdem iþim zaten bilanço okumak 2.09 kýsa vadeli güçlü ana bir kanal ben buranýn kýrýlcaðýný düþünmedim o þekilde alým yaptým ama pazartesi swap olayýnýn yönetiliþ þekli bizim gibi döviz açýðý olan bir ülkeye yakýþmadý bunun kötü bir dönüþünün olacaðýný düþünüyorum. O yüzden safkarda yeni kanalým 1.940 ben yalnýz þunu öðrendim kesin bir bilgi diyemem ama bu hissenin speki geçen senenin baþindaki halka arzda bir nevi kazýklanmýþ olayý burda anlatamam o yüzden normal bir spek tavýrlarýný göremezsiniz çünkü amacý baþka öle diyim ama þunu net biliyorum halka arzdan beri hiç satýlmamýþ yüklü bir portföyü var o yüzden çok rahatým o 16 aydýr bu malý taþýyor döviz faiz maliyetini düþünün ben iki haftadýr pozisyon oluþturuyorum o yüzden çokkk rahatým. Saygýlarýmla.
Yer Ýmleri