Þaþýrttý beni maþallah maþallah nazar deðmesin.
SM-N950F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Þaþýrttý beni maþallah maþallah nazar deðmesin.
SM-N950F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
hadi bakalým aðzýmýzdaki baklayý çýkartalým bu dandik klima haberler fasa fiso haber deðin aselsan ile ya da savunma sanayi için yapýlan anlaþmalardýr ya da tsk , nato gibi oluþumlar ile de olur
Dünya buz çaðýnda olsa da küresel iklim deðiþiklikleri her yýl hýzlanýyor karbon salýnýmý nedeni ile
ve bu savunma sanayi için önem arz ediyor tüm ekipmanlarýn dýþarýdan yada içeriden soðutulmasý gerekir
eðer bir yönetim zaafiyeti olmaz ise aile içi miras kavgasýolmaz ise þirketin temeli gelecek vaad ediyor
2017 veriler ile 2018 de halka arz edildi 1.98 ile þuan bu verilerin çok üstünde
þuan bu ortamda halka arz edilse çok farklý deðer ortaya
tek gerçek varsa piyasa nasýl görüyor![]()
Birilerinin bir haber duyumunu var acaba satýþa geçtiler.bilanconun bekletilerini kendilerince bitirmis gibi davranýþ sergiliyor.
ihale haberi ile alanlar satýnca haliyle daha keskin düþüþ yaþýyor ama halen yükselen trend devam 1.75 tredn desteði
1.80 altý boþ desem yeri var![]()
1.92 de sanki mayýn var kaç oldu geçirmiyorlar satýn satýn nereye kadar bu borsayla alakalý deðil bu düþüþ güzel oyun oynuyorlar nereye kadar oynayacaklar yatýrým tavsiyesi deðildir...
Ortalama herþeye raðmen çok yüksek olunca düþüþlerde endiþeye kapilmiyorum. ölmüþ eþek kurttan korkmazmýþ misali
Yer Ýmleri