Endeksin yükseliþ lerine tepki vermeyen oooccccc düþüþte en ondesin seni biste sokanin tum yatirimcilar taciz etsin bu kadar karaktersiz olunmazzz..
Endeksin yükseliþ lerine tepki vermeyen oooccccc düþüþte en ondesin seni biste sokanin tum yatirimcilar taciz etsin bu kadar karaktersiz olunmazzz..
Halka arzlarý çoðaltalým 2018 halka arz yýlý olsun bisti bile halka arz edelim .Nasýl baþarýlý bir halka arz gerçekleþti safkarda gördük.Yasal yollarla halký soymanýn yeni adý halka arz oldu . Bu kaðýtta 3-4 kiþi dýþýnda kimse kalmadý herhalde.
Kaðýdýn ucuzluðuna inanmayýn buralardan döner artýk diye düþünmeyin bu hisseyi almayýn arkadaþlar çünkü dibi yok.Halka arz fiyatýnýn altýna geleceðini bile düþünmeye baþladým Gidin bist 30 dan istediðinizi alýn ama bu sahtekar kan emicilere paranýzý kaptýrmayýn.Ben yukarýlardan aldým ama siz almayýn
tek operesyon olmaz hissede bakalým 2,28 ile girdim hisseye tekrar daha %10 kadar aldým...
risk ve kar bana ait kimseye yatýrým yönlendirmesi olmasýn.Yatýrým danýþmaný deðilim kendi bacaðýmdan asýlýrým.
Nakit kraldýr.
https://i.hizliresim.com/p6ndym.jpg
bakýn bakalým bir fikir verir...
2.42 kumarcý karýsý binnaz
VSP355g cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugün güzel bir þey olabilir
Alýcý taraf çok istekli
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Yer Ýmleri