Öfke, nefret ve hýnçtan beslenen; Ona buna sataþýp, meydan okumadan duramayan; Hakaret etmeyi maharet sayan; Yetersizliklerini sürekli saldýrý ile örtbas ettiðini sanan tipler, aslýnda (sanýlanýn aksine) en ezik, en yenik, en suçlu, en günahkar ve en zavallý olanlardýr
Levend bey güncellemeleri özel den göndermiþtim. Ya benden veya siteden kaynaklý bir problem oluþtu. Tekrar gönderdim. Açýklamalar ve kurallar yazýda belirtiliyor. Her ihtimale karþý sorularýnýza kýsaca cevaplýyayým. Mevzu olan hisse bizimde amiral hisselerimizden hoca yedinci ayda biz ekim baþlarýnda boþaltmýþtýk. Beklemekteyiz. Fraktal (dalga) konusunda bir makalesinin olup olmadýðýný ben bilmiyorum. Sormak lazým. Aramýza hoþ geldiniz.
Gedik menkul,at koþturan görüntü de..
Nasýl gidecek bu hisse...
Zamaný yaklaþtý tahminim 150 200 bin lot daha toplayacaklar sonrasý malum küçücük büyüyecek adam olacak þirket mal kapma derdi var baský o yüzden ama bilanço yaklaþtý dizginlemeleri zor. Mecbur mal toplamak isteyen yukarýdan alacak kaptýranda vay be þu kadar lotum vardý bekleseydim su kadar ederdi hayalini yaþayacak benimki sadece tahmin kesinlikle y. t. d
PRA-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burada yer alan yatýrým bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda deðildir.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer Ýmleri