cok guzel fiyatlara cikacaktir.ama bizler sabredip o gunleri gorebilecek miyiz bilemem.ilk 5 tl yi gordugunde trenden atlariz gibime geliyor.
cok guzel fiyatlara cikacaktir.ama bizler sabredip o gunleri gorebilecek miyiz bilemem.ilk 5 tl yi gordugunde trenden atlariz gibime geliyor.
anlasilan dunku kap haberi "HÝC" edilmis
bugun safkara ortak olusumun 1. yil donumu.sirkete ve yatirimcisina bol ve hayirli kazanclar dilerim.
Yerli otonun 5 yiðidinden biri bmc mi?
Gip ten ne zaman çýkacak?
Dijicool ün neden tamamýný aldý?
Teksav savunma sanayi ihalesi alýr mý?
Son aldýðý ihale euro bazýnda mý
hayýrlý geceler.
Son düzenleme : fener1907; 18-01-2019 saat: 23:18.
Burada yer alan yatýrým bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda deðildir.
1. evet bmc babayigitlerden
2.A grubu hisse senedi: Fiili
dolaþýmdaki pay deðeri 30 milyon TL ve üzeri
B grubu hisse senedi: Fiili dolaþýmdaki pay deðeri 10 milyon TL ile 30 milyon TL arasýnda olan,
C grubu hisse senedi: Fiili dolaþýmdaki pay deðeri 10 milyon TL’nin altýndaki hisse senedidir.
3.hedef cok buyuk sanirim
4.Safkar'dan önce bir savunma sanayi þirketi olan Teksav'ýn da çoðunluk hssesini aldýklarýný anlatan Merttürk, þöyle devam etti:
"Þimdi Pakistan ordusundaki 1500 tanka yangýn önleyici sistemler takacaðýz. Ýhalesini aldýk ve 70 milyon dolarlýk bu projenin süresi 5 yýl olacak. Ayrýca uzaktan kumandali tahrip sistemleri konusunda çalýþmalar var. Sivil proje olarak da yaþlýlarýn düþüp kalça kýrmasýný engelleyecek bir elektronik etek üzerinde çalýþýyoruz."
Kriz yatýrýmlarýnýn artýk bittiðini söyleyen Merttürk, bundan sonra mevcut þirketleri büyütmeye odaklanacaklarýný belirtti.
5. evet 300 otobus icin 1.4 milyon euro.
YÝÐÝT BMC
http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/t...edi_ki....html
Bay Ethem SANCAK anlatýyor:
Liderimiz bana dedi ki; Sen o otomotiv þirketinin altýndan kalkabilir misin? Valla ne emrederseniz onu yaparým. Ama buna gücüm yetmeyebilir. Elimdeki varidatým bu. Savunma sanayine girmek o gün için bir macera. Ben de eski bir sosyalist yeni bir Müslüman olarak kardeþlerim arasýnda adil bölüþmüþtüm serveti. 16’da bir parçasý kalmýþtý.
Dedim; Bu para var. Bununla alýnabiliyorsa ihaleye gireyim. Ama diyelim ki aldým. Bunu emrettiðiniz gibi güçlü bir sanayi þirketi haline getirebilmem için güçlü bir fon olmasý lazým arkamda. Ne yaparýz’ dedi. Sizin büyük ferasetinizle Araplarýn onurlu bir bölümünü kendine getirttiniz. Katar la neredeyse tek millet iki devlet haline geldik. Allah da gani gani para vermiþ Katar a. Emir de sizi kýrmaz. Katar devletini ve silahlý kuvvetlerini bana ortak ederseniz bu iþin altýndan kalkarýz. Sað olsun sayýn Emir i aradý o da kýrmadý. BMC’nin yüzde 50 eksi birini Katar ordusuna sattým. Tek baþýna yapmak istemiyordum. Benim gibi deli bir Laz ortak da önerdi bana Sayýn Cumhurbaþkaným. Onu da yanýma aldým; Talip Öztürk, eþit bölüþtük.
10 Puanlýk final soru: BMC gerçekte HANGÝ HOLDÝNGÝN?
Rekabete dayalý Serbest piyasa ekonomisi mi dediniz.
Piyasa hiçbir zaman liberal fantezide olduðu gibi rekabetçi deðildi. Büyük balýk küçük balýðý hep yutuyordu ve bunu sadece piyasa iþleyiþi ile de yapmýyordu. Ancak artýk kapitalizmin piyasaya da ihtiyacý kalmadý; bütün varlýklar, sanayiler, iþ kollarý belli tekellerin kontrolünde
Hepsi birbirine kazýk atmaya çalýþan, küçük çýkarlar peþinde her þeyi feda eden, birbirine sürekli yalanlar söyleyen, bu yalanlara inanmýþ görünen, birbirine çýkarla tutunmuþ bir kurnazlar toplumunun geleceði olacaðýný düþünmek fazla iyimserlik olur.
Burada yer alan yatýrým bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda deðildir.
Yer Ýmleri