Tükürürüm kazancýna da parana da niye buraya yazýlýr yönlendirme yapmak için çok mu meraklýsýn baþkasýna kazandýrmaya . Kimse meraklý deðil gün bitsin yazdýklarýmýzý insanlar deðerlendirir. Vermeyeceðiz nasýl yerine koyuyor. Yha koyamazsa. Akþama koyacak mýþ. Ihtimalleri konuþuyorsun kendi yazdýðýný realite görüyorsun buna çakallýk derler
SM-N920C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
islem hacmine bak ciktigi kademeye.
buyuklerin hisseyi cikarmak gibi bir kaygilarida yok, kendi aralarinda hisseyi yukseltmeden paslasiyorlar sanki al gulum ver gulum.
Ben ne yaptýklarýný anlamýyorum dün klimasan 4 milyon lotla tavaný gösterdi ve dolaþýmda 39 milyon lotu var safkar 1 milyon iþlem hacmi oldu hala birþey yok al gülüm ver gülüm amaç iþlem hacmi olsun süründürmeye devam yatýrým tavsiyesi deðildir....
kuruldan once hisse tanzim ve tasnifi sanki.ben yoruldum sen al devam et ama sakin yukselmesin 6 ay sonra tekrar isteyecegim der gibi.
Benim umudum yok sinekten yað çýkarýyorlar 3-5 kuruþa tamah ediyor büyükler bunu 15 gündür yapýyorlar sabah 3-5 kademe þiþirip veriyorlar yeni gelenin eline bugün de bunu yapýyorlar yatýrým tavsiyesi deðildir....
Yer Ýmleri