2.15 aman iki kademe çýkma.
Brüt takas gelir..
Cenabet hisse
2.15 aman iki kademe çýkma.
Brüt takas gelir..
Cenabet hisse
Dün düþen hisseler hýzla toparlanýrken bizim saðlar birazdan salar kendini aþaðý doðru çünkü iþi bu olumlu herþeye olumsuz tepki vermek benim anlatmak istediðim bu arkadaþlar belki antipatik oluyorum bunlarý söylerken ama 14 aydýr ayný yani deðiþen birþey yok ha deðiþmezmi deðiþir ama ne zaman o kadar sabýr kaldýmý önlerinde temettü ve bedelsiz var onu da harcarlarsa durum vahim yatýrým tavsiyesi deðildir...
yazmaya degmez
2.12 gedik destek çýkýyor
Dün 27.03.2019 tarihli bir kap haberi var ama iþlem 26.03 2019 da yapýlmýþ. Ecem Altýnýþýk 1.15- 1.21 fiyat araligindan 83.650 adet pay almýþ. 26.03.2019 tarihi itibariyla kadýn % 1.5 sýnýrýna ulaþmýþ. Toplanýyor derken bunu kastetmiþtim. Olumsuz yazan arkadaþlar siz biz satmiyoruz ok ama baþkasinýnýn satmasýna sebep olursak ta vebal alýrýz. Daha da yazmayacagim nadasa çekiliyorum.
SM-N920C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2.11 ......200 günlük ortalamasý..kirarsa 1.99
Sabýr ey gönül, diyorum
Buraya yazma amacýmýz genellikle içimizi dökmek oluyor kimseye al yada sat deme hakkýmýz yok sadece kendimizce gördüklerimizi yazýyoruz tartýþma fikir alýþveriþi benim amacým kimseyi kýrmak falan deðil zaten yeterince zarar ettik hisseden bu arada bahsettiðim ecem Altýnýþýk galiba yönetim kuruluna seçilmiþti son toplantýda yanlýþ okumadýysam alýþýnýn sebebi o olabilir yatýrým tavsiyesi deðildir...
Yer Ýmleri