O yancý yada tahtacý ya da bizzat abdo o dokulun çabuk diyoo meali
SM-N920C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Orman kanunlarýnýn iþlediði borsada biz ky ler bir tilki misali bir sýrtlanýn (spek, kapitalist, rus çocuðu) peþine takýlarak avladýðý avdan bir parça et veya kemik parçasý almaya çalýþmak. Bunun sonucunda o sýrtlanýn seni parçalama ihtimali de var senin onun avýndan küçük veya büyük bir parça alma ihtimalinde var. Küfretmemizin sebebi sýrtlanýmýz meðerse ayýymýþ avdan bize bir parça vermemek için beklete beklete leþe çevirdi.
https://s16.directupload.net/images/190405/plawotm9.jpg
2018 ve 2019 boyunca Borsa'dan en sert yabancý çýkýþýnýn 31 Mart seçimleri öncesi haftada yaþandýðý anlaþýlýyor. TCMB'nin açýkladýðý verilere göre,(swap haftasý) olarak bilinen yabancýlarýn Londra TL piyaasýnda sýkýþtýrýldýklarý hafta, borsadan satýþlar 1,3 milyar $ ý buldu.
iþlemi yapan da YABANCI BÝR BANKA. Bütün bu olup bitenlerden kim ya da kimler sorumlu ise, doðru tespit yapmak gerekir. Küfredilecekse doðru adrese bilmek gerekir.
baska paylasim mecralara bakiyorumda insanlar zaman daraldi bugun yarin patlama yapacak deyip duruyor.. ne diyim A mi diyim B mi diyim.
Arkadaslar yazip ofkenizi buyutmeyin. birseyi degistiremiyoruz.bir plan yapmislar kor topal isletiyorlar.
ama bu gidisle karar alindigi gun olan 2.30 -2.40 i 12 nisanda gorur mu tekrar bilemem
4 islem gunu kalmis temettu ve bedelsize 40 dk olmus islem hacmi 2300 lot. icimden saydiriyorum sessiz ama cok derinden
Hayýrlý cumalar forum ahalisi.her þey olacaðýna varýr.ama üzülmemek elde degil.hayýrlýsý olsun .
Burada yer alan yatýrým bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda deðildir.
Yer Ýmleri