Tüm beklentiler hayal mi oldu þimdi?
Tüm beklentiler hayal mi oldu þimdi?
Bu hissede tasýnacak max lot 30k. Fazlasý sýkýntý..
2 li rakamlar bu kaðýda haram herhal. Sürekli övüldüðü an satmalýydýk bilemedik...
Arkadaslar satmak bu kadar kolay mý? Bana max günlük 20k lot iþlem yaptýrýyor aof da. Merak ediyorum bu hissede takribi kaç lotunuz var??
Gunde toplam 200-250k lot islem oldugu Bunun da en az % 70 nin karsilikli oldugu, max 3 ve 4 fiyattan islem gectrigi bir tahtada kim neyi hangi fiyatla satiyor. Bende tahtada araligin son gunlerinde en yuksekten satip en dusukten yerine koydum ama kac lot? Max. 10 k 12 k. Gunu 2 TRY ustunde kapamasini bekliyorum.
Kemal45 bey saðolsun bene emilgudea ile tanýþtýrdý. Adam ta aðustos ayýnda þubattaki 120 binden baþlayan düþüþü üstelik zaman vererek grafikle yazmýþ çizmiþ. O vakitler adama acayip saldýrmýþlar okudukça sirius denen arkadaþ sayesinde bugünkü irtibatý kurdum. Ýnsanlarý iyi tanýrým bilgesude esnaflýkta insan zarrafý oluyon. Heryerde olduðu gibi laf yetiþtirinler lafazanlar pek çok. Beyim ben ensesi kalýn biri deðilim. Sen kendi iþine bak. Allah sene daha çok daha çok çok çok versin.
Bilgesuda dün caferlideydim![]()
Yer Ýmleri