Originally Posted by
kartalgaga
Hükümet yetkilileri,Baþbakaným,Cumhurbaþkaným,bu mücahit Ören'nin geçmiþ yýllardan bu güne dek vatandaþlarý ve devleti nasýl dolandýrdýðýný bilmeyen bir saðýr sultan kaldý peki siz hiç duymadýnýz þahit olmadýnýzmý acaba..Türkiyeyi aðlama duvarýna çeviren Ören ailesi acaba hakikaten maðdur olmuþmu sizler buna inanýyormusunuz ben asla inanmýyorum bilakis onlar bu güne dek hem devleti hemde vatandaþlarý dolaylý yollardan söðüþlemiþ dolandýrmýþtýr..Bizler ky yatýrýmcýlar olarak devletimize sesleniyoruz daha bir-iki hafta öncesinden aþikar bir dolandýrýcýlýk örneðini gördük spk'lýlarla mücahit anlaþmalý olarak ihlas holding ve iþtiraklerine psikolojik baskýlar uykulamaya hisseleri fiyatlarýný þu bahane bu bahane deyip sürekli aþaðý basmaya baþladaýlar ihlas yayýn hisselerine brüt takas uyguladýlar vs..vs..vs..Bizler neyimiz var neyimiz yok kaybediyoruz ama Spk hazretleri keyifle gururla ören ailesinin dolandýrýcýlýðýný izlemektedirler..Altý yedi yýldýr 0.20 krþlarda seyreden Ýhlassýz hisseler yukarý giderken spk devre kesici uyguluyor aþaðý düþerken sesleri çýkmýyor..Bu zülme zalimliðe haksýzlýða Allah rýzasý için dur diyecek adaletli hakkaniyetli bir devlet mercii yokmudur acaba ki olmadýðýný biliyoruz o zaman Referandum seçimlerinde HAYIR diyeceðim ihyay ve ihgzt sahipleri evet desin sizi zirve yaptýrsýn..On dört yýldýr verdiðim haram zehir zýkkým olsun çünkü AK parti hükümetlerinin duyarsýzlýðý ilgisizliði neticesinde hileli iflas ettirilen yada borsa kotundan attýrýlan Lioyað,UNTAR,ÇBS PRÝNTAÞ þirketlerinde batan param altý yüz bin tl..Siyasiler,politikacýlar,bal tutanlar ceplerini doldururken biz küçük yatýrýmcýlar hep kandýrýldýk maðdur edildik hep kaybeden olduk birikimlerimiz heba oldu uçup gitti ama çýðlýklarýmýzý hükümet cephesinden bir duyan dahi olmadý yada duymak istemediler..Spk'yý yaptýðý haksýzlýktan dolayý kýnýyorum..
Yer Ýmleri