| Özet Bilgi |
2016 Yýlý Olaðan Genel Kurul Hk. |
| Yapýlan Açýklama Güncelleme mi ? |
Hayýr |
| Yapýlan Açýklama Düzeltme mi ? |
Hayýr |
| Yapýlan Açýklama Ertelenmiþ Bir Açýklama mý ? |
Hayýr |
|
|
Genel Kurul Çaðrýsý
|
| Genel Kurul Tipi |
Olaðan Genel Kurul |
| Hesap Dönemi Baþlangýç Tarihi |
01.01.2016 |
| Hesap Dönemi Bitiþ Tarihi |
31.12.2016 |
| Karar Tarihi |
23.03.2017 |
| Genel Kurul Tarihi |
14.04.2017 |
| Genel Kurul Saati |
11:00 |
| GK'na Katýlým Ýçin Pay Sahibi Olunmasý Gereken Son Tarih |
13.04.2017 |
| Ülke |
Türkiye |
| Þehir |
ÝSTANBUL |
| Ýlçe |
BAHÇELÝEVLER |
| Adres |
29 Ekim Caddesi Ýhlas Plaza No:11 B/31 Yenibosna-Bahçelievler/Ýstanbul |
|
Gündem Maddeleri
|
| 1 - Açýlýþ ve toplantý baþkanlýðýnýn oluþturulmasý, |
| 2 - Toplantý baþkanlýðýna toplantý tutanaðýnýn imzasý için yetki verilmesi, |
| 3 - Yönetim Kurulu Yýllýk Faaliyet Raporu, Baðýmsýz Denetleme Kuruluþu tarafýndan Sermaye Piyasasý Kurulu'nun ilgili mevzuatý uyarýnca hazýrlanmýþ konsolide finansal raporlar ile yasal kayýtlara göre düzenlenen bilanço ve gelir tablosunun ayrý ayrý okunmasý ve onaylanmasý, |
| 4 - Yönetim Kurulu Üyelerinin, þirketin 2016 yýlý faaliyetlerinden dolayý ibra edilmesi, |
| 5 - 2016 yýlý dönem sonucu ile ilgili Yönetim Kurulu önerisinin görüþülüp karara baðlanmasý, |
| 6 - Yönetim Kurulu Üyelerinin ve Baðýmsýz Yönetim Kurulu Üyelerinin seçimi ile görev sürelerinin tespiti, |
| 7 - Yönetim Kurulu üyelerinin aylýk ücretleri ve huzur haklarýnýn tespiti, |
| 8 - Sermaye Piyasasý Mevzuatý ve 6102 Sayýlý Türk Ticaret Kanununun 399.ncu maddesi uyarýnca, 2017 yýlýnda görevlendirilmek üzere Yönetim Kurulunca seçilen Baðýmsýz Denetim Þirketinin Genel Kurul'un onayýna sunulmasý, |
| 9 - Þirketin 2016 yýlý içinde baðýþ yapmadýðý konusunda Genel Kurula bilgi sunulmasý ve þirket tarafýndan 2017 yýlýnda yapýlacak baðýþlar için üst sýnýr belirlenmesi, |
| 10 - Sermaye Piyasasý Kurulu'nun II-17.1 sayýlý Kurumsal Yönetim Tebliðinin 12.maddesi kapsamýnda þirketin üçüncü kiþiler lehine verilen TRÝK( Teminat, Rehin, Ýpotek, Kefalet )ler ile elde edilen gelir ve menfaatlere iliþkin Genel Kurula bilgi verilmesi, |
| 11 - Kurumsal Yönetim Ýlkelerinin 1.3.6 maddesi kapsamýnda Genel Kurul'un bilgilendirilmesi, |
| 12 - Yönetim Kurulu üyelerine, T.T.K. Md. 395 ve 396 hükümlerinde anýlan yetkilerin verilmesi hususunun Genel Kurul'un onayýna sunulmasý, |
| 13 - Dilekler ve kapanýþ. |
Gündemde Yer Alan Hak Kullaným Süreçleri
|
|
Genel Kurul Çaðrý Dökümanlarý
|
| EK: 1 |
IHYAY Genel Kurul Bilgilendirme Dokumani_2016.pdf - Genel Kurul Bilgilendirme Dokümaný |
|
|
Ek Açýklamalar
|
Yönetim Kurulumuzun bugün (23/03/2017) yapýlan toplantýsýnda;
Þirket Yönetim Kurulu Üyeleri gündem maddesini görüþmek üzere toplandýlar.
Yapýlan görüþmeler neticesinde;
a- Þirketimizin 2016 yýlý ortaklar Olaðan Genel Kurul Toplantýsý'nýn 14.04.2017 Cuma günü saat 11:00'de, ekli gündem maddesindeki konularýn görüþülüp karara baðlanmasý için 29 Ekim Caddesi Ýhlas Plaza No:11 B/31 Yenibosna-Bahçelievler/Ýstanbul'daki þirket merkezinde yapýlmasýna,b- Toplantýya davetin T.T.K. 414. Madde hükümlerine uyularak yapýlmasýna,
c- T.C. Ýstanbul Valiliði Ýl Ticaret Müdürlüðü'ne müracaat edilerek Bakanlýk temsilcisi talep edilmesine,
Katýlanlarýn oy birliði ile karar verildi.
|
Yer Ýmleri