Saðol![]()
Saðol![]()
9 Ocakta endeks 115 bin sen 0,61-0,62 yakýyordun .19 Ocak endeks 115,500 sen 0,52-0,53 yakýyorsun "Bu ne perhiz bu ne lahana turþusu"
Konjonktürde cabasý.
0,54 set çekmeyi Çinlilerden mi öðrendin.![]()
Burasý çok kalabalýk oldu ben biraz kenardan izliyeyim ,kendine iyi bak klavye memuru.
tik tak tik tak zaman tükeniyor klavyeci .
(1 üye ve 0 ziyaretçi) Böyle müþteri bulamazsýn![]()
Son düzenleme : turkfun; 19-01-2018 saat: 17:22.
Sabah açtýðýmýz kademeden kapanýþ yakýþýr klavyeci.Ýyi tatiller sanada.
***IHYAY*** ÝHLAS YAYIN HOLDÝNG A.Þ.( Kayýtlý Sermaye Tavaný Ýþlemlerine Ýliþkin Bildirim )
Özet Bilgi Kayýtlý sermaye tavan izninin uzatýlmasý hk.
Yapýlan Açýklama Güncelleme mi ? Hayýr
Yapýlan Açýklama Düzeltme mi ? Hayýr
Yapýlan Açýklama Ertelenmiþ Bir Açýklama mý ? Hayýr
Yönetim Kurulu Karar Tarihi 19.01.2018
Ýlgili Ýþlem KST Geçerlilik Tarihi Güncellemesi
Mevcut Kayýtlý Sermaye Tavaný (TL) 600.000.000
Yeni Kayýtlý Sermaye Tavaný (TL) 600.000.000
Kayýtlý Sermaye Tavaný Ýçin Son Geçerlilik Tarihi (Yeni) 31.12.2022
Tadil Edilecek Ana Sözleþme Madde No 6
Ek Açýklamalar
Yönetim Kurulumuzun bu gün (19.01.2018) yapýlan toplantýsýnda
Þirketimiz, II-18.1 sayýlý Kayýtlý Sermaye Sistemi Tebliði'nin Kayýtlý Sermaye Sistemine Ýliþkin Usul ve Esaslar baþlýklý ikinci bölümü gereðince, halihazýrda Esas Sözleþmenin 6. maddesinde yer alan Kayýtlý Sermaye Tavanýnýn Tadil Tasarýsýnda belirtildiði þekilde 600.000.000 (Altýyüzmilyon) TL olarak 5 yýl daha devam etmesine
Kayýtlý Sermaye Tavaný süresinin beþ yýl (2022 yýlý sonuna kadar) uzatýlmasý kapsamýnda kayýtlý sermaye maddesinin tadili için Sermaye Piyasasý Kurulu Baþkanlýðý'na müracaat edilerek izin alýnmasýna,
Sermaye Piyasasý Kurulu Baþkanlýðý'ndan alýnan izin sonrasý, Gümrük ve Ticaret Bakanlýðý Ýç Ticaret Genel Müdürlüðüne, müracaat edilerek izin alýnmasýna,
Ýzinler sonrasý esas sözleþme deðiþikliðinin yapýlacak ilk Genel Kurul toplantýsýnda ortaklarýn onayýna sunulmasýna,
karar verilmiþtir.
Eklenen Dökümanlar
Yani söz bedelli felan yapmýyacaðýz bize güvenin demek mi?![]()
Bedelli gelmesinde ?
ASUS_X007D cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri