ÝHYAY ÝHGZT ve diðer bütün medya grubunun Anadolu Ajansýna devri söz konusu olabillr mi acaba? Her bakýndab birbirine yakýn ve birbirini tamamlayan yapýlarý olduðu için bu olasýlýk akla geliyor
ÝHYAY ÝHGZT ve diðer bütün medya grubunun Anadolu Ajansýna devri söz konusu olabillr mi acaba? Her bakýndab birbirine yakýn ve birbirini tamamlayan yapýlarý olduðu için bu olasýlýk akla geliyor
Ýhyay da iþtirak birleþmesi haberi var bu durum hisseyi nasýl etkiler bilgisi olan var mý?
Ýsteyen arkadaþlar haberi ÝHLAS topiðinde okuyabilir kopyalayýp yapýþtýramadým...
birleþme ýhyay için müsbet haber olasý satýþ öncesi hazýrlýk gibi geldi bana inþallah yanýlmam .
ÝnþaAllah dediðiniz gibi olur
Mucait dilerim aç ölürsün.pi...lik ortam musait çikarsana rezil kaðýtlarýný þ...refsiz.ytd
mübarek cuma günü hürmetine, allaha havale ediyorum, vesile olanlarý....
Ýlgi: 05.07.2018 Tarihli Baþvurunuz
Ýlgi baþvurunuzda özetle; Ýhlas Yayýn Holding A.Þ. (IHYAY) pay piyasasýnda manipülasyon yapýldýðý iddia edilerek söz konusu hususun incelenmesi talep edilmektedir.
Ýlgi baþvurunuz Kurulumuz tarafýndan kayda alýnmýþtýr. Kurulumuza ulaþan ihbar ve þikâyetler, sermaye piyasalarýnda gerçekleþtirilen iþlemler ve sermaye piyasasý araçlarýna iliþkin geliþmeler, 6362 sayýlý Sermaye Piyasasý Kanunu'nun 88 inci maddesi çerçevesinde deðerlendirilerek gerekli görülen hallerde Kurulumuz tarafýndan ayrýntýlý inceleme yapýlmaktadýr. Yapýlan incelemeler sonucunda mevzuata aykýrý bir durum tespit edilmesi halinde incelemelerin kamuyu ilgilendiren sonuçlarý Kurulumuz Bültenleri aracýlýðýyla kamuya duyurulmaktadýr.
Bilgi edinilmesi rica olunur.
Anlayan varmý bende havale ediyorum
7 Senedir haram Zýkkým Olsun yuh olsun
Gelen cevap kýlýþe
CUMHUR baþkanýna g nderdim O da SPK havale
Gelen cevap yokarýda
Yer Ýmleri