iki elim yakanda ahirette , müco allah sana, huzur ve saðlýklý günler nasip etmesin , dermansýz günler seninle ve sevdiklerinle olsun bodur tavuk.....
iki elim yakanda ahirette , müco allah sana, huzur ve saðlýklý günler nasip etmesin , dermansýz günler seninle ve sevdiklerinle olsun bodur tavuk.....
TL Dolar karþýsýnda düþüyor,ÝHYAY da TL karþýsýnda düþüyor.Sana ne oluyor anlamadým ki?0.0001 kuruþa düþmezsen þ.sizsin.Ben unuttum o parayý.
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Ýhlas grubu tek elden robota baðlý iþlemde görüntüsü veriyor.Ama özellikle günlükte bariz bir düþenin kýrýlma onayýnda. Bu þu demek þayet 43 üzerine atarsa artýk yeni rota önce 57 sonra 66 ve 71 olacaktýr. Tüm ihlaslarda sanki bi haber beklentisi de var. Þayet beklenen haber her ne ise bu haber gelirse direk 0.89 ve üzerini görebilir. Ýzlwyelim bakalým derdi neymiþ bu ihlaslarýn...
Dolar ve piyasanýn genel durumu malum.
Dolayýsýyla al-tut-sat gibi tavsiye gibi algýlanmamasýný özellikle talep ederim.
Sadece "teknik" bakýþla "bana" iyi görünüyor.
allah size dermansýz dertler nasip etsin ....
Þeytan diyorki
Bu pislik yer cücesini amerikanýn hangi eyaletiyse bulacaksýn .hani yol filimleri olurya..hanýmýyla pigmeyi eyalet eyalet gezdirip iþkeceyle lotlarý nominalden tahsil edene kadar defalarca özellikle yengeye bi pisliðin gözleri önünde vereceksin...amma senarya çizdim..ytd
Yer Ýmleri