Dikkat edýn arkadaþlar bu karektersýzler butun tahtalarýnda mal satýyorlar.. Ne yapacaklarý bellý olmaz...
Dikkat edýn arkadaþlar bu karektersýzler butun tahtalarýnda mal satýyorlar.. Ne yapacaklarý bellý olmaz...
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.....Sadece beni baðlar...
" Borsa baþtan sona piþmanlýktýr. Aldým piþmaným, sattým yine piþmaným."
Önümüzdeki günler umarým Ýhyay tahtasý için inþallah olumlu ve güzel seanslarý yaþatýr bizlere![]()
Meydanda kalýrsam yazýlsýn taþa kaderde ne varsa o gelir baþa...
Baðlý ortalýklarýmýzdan TGRT Haber TV A.Þ.'nin Yönetim kurulu, bugün yapmýþ olduðu toplantýda özvarlýðýný güçlendirmek için mevcut sermayesini 35.000.000 TL artýrmaya karar vermiþtir. Söz konusu sermaye artýrýmýna, Þirketimiz hissesi oranýnda katýlacaktýr......
Yukarýda ki açýklamayý iyi okuyun ve Türkleri Borsa yoluyla nasýl YOLDUKLARINI Görün...
Bu konuda haklýsýnýz hele ki mücahit ören gibi zihniyete sahip olup 3-5 þirketini borsaya kote etmiþ olanlar. Bedelli sermaye artýþlarý ile topladýklarý paralarý hiç edip kiþisel servetlerini arttýrarak saltanat sürüyorlar.
Bir hafta kadar önce de halka arz edilecek olan iha nýn arz dan önce sermayesini arttýrma kararý almýþlardý. Ýha nýn mevcut sermayesi 14 milyon doðal olarak arz öncesi sermayesini arttýrarak piyasaya daha fazla lot sürecekler böylece olur da bir manipülatif yükseliþlerde daha büyük vurgun þanslarý olacak. Senelerdir hisselerinde binlerce maðdur oluþtu bir çok kiþinin parasý pul deðerine indi. Özellikle ihlas holding hissesinde. Ama dünya bunlara da kalmaz Azrail bir gün onun da kapýsýný çalacak aldýklarý onca ah ile elbet Ýlahi adalet önünde hakkettikleri ile muamele edilecekler.
TGRT haber TV A.Þ. nin %99 dan fazlasý ihyay a ait.
ÝHA nýn %75 i ihyay, %25 ihgzt ye ait.
Arkadaþlar Sermaye Artýrýmý ile ilgili olarak Sermaye Artýrýmýndan Elde Edilecek - Edilen Fonun Kullanýmýna Ýliþkin Raporu okursanýz yapýlacak sermaye artýrýmýnýn % 30 luk kýsmý olan 75 Milyon liralýk kýsmýn Baðlý ortaklýklarýn sermaye artýrýmlarý için ayrýlmasý planlanan miktar olduðunu görürsünüz.
Yani Sermaye artýrýmýna izin verilirken bu durum bilinerek izin verildi. Kap haberlerini takip ettiðinizde bu durumun olacaðýný bilmeniz lazým.
Þu linkten Kap bildirimi ekindeki PDF dosyada gerekli olan rapora ulaþabilirsiniz
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/856511
Badem býyýklý Ýblisler;Borsa yoluyla Soygunculuðun Profesörü olmuþ..Yaptýklarý iþler Matruþka gibi.Onu ona sok,Bunu þuna sok,Alavere,Dalavere.Sürekli elleri milletin cebinde.Al Takke,Ver külah.Yaahu bir þirket 10-15 yýl boyunca nasýl zarar eder,ve zarar ederek ayakta kalýr.??.
Cevap basit..Badem býyýklý bu iblisleri,Gene badem býyýklý spk memurlarý koruyor...Bunun baþka açýklamasý yok ,bence...Bu yazdýkalarým ile ,kimse de beni,Þirkete iftira atmakla suçlamasýn..Dönen dolaplar ortada
Ýnþallah þu grup hisselerinden çýkarsam yýllardýr dediðimi yapýp Þarap daðýtacaðým o günü bekliyorum![]()
Teþekkürler sayýn Baþkent sermaye arttýrýmý ile elde edilen fon kullanýmýný kapa bildirdikleri gün okumuþtum ve belirttiðiniz gibi %30 luk kýsmýný yani 75 milyon luk kýsmýn baðlý ortaklýklarýn sermaye yapýsýný güçlendirmek için kullanýlacaðý yazýyordu. ben bu 75 milyonluk kýsmýn tamamýný halk arzýndan önce iha nýn sermaye arttýrýmýnda kullanýrlar diye düþünüyordum. Araya TGRT yi de aldýlar gerçi hepsi birbiri ile iliþkili ha hasan ha kel hasan misali. Kendi adýma süreç baþýndan beri ihlgm de yaptýðým gibi bunun da bedellisine katýlmayý düþünmüyordum.
Bakalým kan emici ne tür planlar yapýyor. Daha önce ihlgm nin ve iheva nýn bedellilerinde görünen spekülatör (muhtemelen müco ile anlaþmalý) sütþurup tahtaya girmiþ ancak alým satým iþlemlerinin yapýldýðý tarihler açýk olmadýðý için hisseyi ne zamandan itibaren almaya baþlamýþ ya da elinde hala var mý belirsiz.
Ýnþallah bunlarýn hisselerinden hepimiz kar ile ayrýlýrýz.
Kiþisel görüþlerim olup yatýrým tavsiyesi içermez.
Yer Ýmleri