
Originally Posted by
small_investor_0
Teþekkürler sayýn Baþkent sermaye arttýrýmý ile elde edilen fon kullanýmýný kapa bildirdikleri gün okumuþtum ve belirttiðiniz gibi %30 luk kýsmýný yani 75 milyon luk kýsmýn baðlý ortaklýklarýn sermaye yapýsýný güçlendirmek için kullanýlacaðý yazýyordu. ben bu 75 milyonluk kýsmýn tamamýný halk arzýndan önce iha nýn sermaye arttýrýmýnda kullanýrlar diye düþünüyordum. Araya TGRT yi de aldýlar gerçi hepsi birbiri ile iliþkili ha hasan ha kel hasan misali. Kendi adýma süreç baþýndan beri ihlgm de yaptýðým gibi bunun da bedellisine katýlmayý düþünmüyordum.
Bakalým kan emici ne tür planlar yapýyor. Daha önce ihlgm nin ve iheva nýn bedellilerinde görünen spekülatör (muhtemelen müco ile anlaþmalý) sütþurup tahtaya girmiþ ancak alým satým iþlemlerinin yapýldýðý tarihler açýk olmadýðý için hisseyi ne zamandan itibaren almaya baþlamýþ ya da elinde hala var mý belirsiz.
Ýnþallah bunlarýn hisselerinden hepimiz kar ile ayrýlýrýz.
Kiþisel görüþlerim olup yatýrým tavsiyesi içermez.
iheva tahtasýndan þükür güzel kar ettim. Ýhlas hissesinde de Allah"a þükür güzel kardayým. ihyay da ayný þekilde karlýyým. Ama þunu söyleyeyim ne kazanýrsam kazanayým çektiðim sýkýntýnýn binde biri etmeyecek.
Ýnþallah hepimiz güzel karlar ile ayrýlýrýz.
Bol kazançlar
Yatýrým tavsiyesi deðildir
Meydanda kalýrsam yazýlsýn taþa kaderde ne varsa o gelir baþa...
Yer Ýmleri