çok saðolun sayýn ýlým bizi aydýnlatýyorsunuz.
çok saðolun sayýn ýlým bizi aydýnlatýyorsunuz.
Sayýn Çaðrbey bizlerde iha nýn halka arzýnýn hisseye biraz ivme katacaðýný düþünüyorduk ancak þu ana kadar bir etkisi olmadý aksine bedelli bölündüðü fiyatlarýn altýnda iþlem görüyor aylardýr. Üstelik endeks bu süreçte %20-25 lik bir yükseliþ yaptý. Ýha nýn halka arzý olumlu olsa da gazetenin fahiþ bedelli açýklamasý da olumsuz tarafý. Tabi ki kan emici patron her daim olduðu gibi kendisine yakýþaný yapýyor. Ne de olsa grubun asýl faaliyet alaný bedelli sermaye artýþý ve halka arzlar.
Ýhyay ýn en son açýkladýðý bilançonun 25.sayfasýnda iha nýn toplam varlýðý 49.905.595 TL, toplam yükümlülüðünün de 41.516.713 TL olduðu görülmekte. Bu hesap ile öz kaynaðý 8.388.882 TL çýkýyor. (% 200 oranýnda sermaye artýþý yapmadan önceki durumu)
2020 12 aylýk bilançosunda bakalým nasýl bir tablo ortaya çýkacak göreceðiz.
Yatýrým tavsiyesi içermez...
Illim sayin borsa filozofu bu tur zor hisseleri nerden bulub yatirim yapiyorsun..
haha latife ettiðini düþünüyorum filozofsadece olan veriyi paylaþýyorum...
bu tür zor hisseler derken evet beniz tarzým bu baský gören hisseler ve oyuncunun ky.nin psikolojisi üzerine oynadýðý hisseleri seviyorum...
ýþýklar metrolar ihlaslar yeþiller gibi...
ben kemik im psikolojimi oyuncu bozamaz...az çok tahta okumama tecrübemde olduðunu sanýyorum...diðer yandan ben bu tür tahtalarda uzun vadeci hiç olmadýmhep tread yaparým...belli stoplarýmda olur...
yani zor kaatlarda pembe hayal yerine oyuncunun peþine takýlmak iþime gelir hep...
tabiki risk içeren tahtalar övülecek tarafý yok oyunu kuralýna göre oynamaya çalýþan biriyim diyelim...
...Biraz zaman geçsin herþeyi unutacaksýn; biraz zaman geçsin herþey seni unutacaK...(Bendememiþmiydim çabasý beyhude, bilmedigini bilmek bakÝ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSÝYEM OLAMAZ...
Yer Ýmleri